Home / NASLOVNICA / U Čađavici održana redovna izvještajna skupština Vatrogasne zajednice VPŽ

U Čađavici održana redovna izvještajna skupština Vatrogasne zajednice VPŽ

Jučer je u čađavačkom Mjesnom domu održana redovna godišnje izvještajna skupština Vatrogasne zajednice Virovitičko-podravske županije, u domaćinstvu DVD-a Čađavica.

Skupštinu je vodio predsjednik VZ VPŽ Željko Palković zajedno sa svojim zamjenikom Zlatkom Marakovićem i predsjednikom DVD-a Čađavica Petrom Budimirom.

Na skupštini su svi zastupnici dobili po jedan primjerak prvog biltena ”Virovitičko-podravski vatrogasac”. Isto tako, predstavljen je kratki film kroz koji su prikazane sve aktivnosti i rad vatrogasaca Virovitičko – podravske županije. Dodijeljena su uvjerenja i oznake zvanja novim vatrogasnim časnicima te plaketa zahvale Lei Putnik, vatrogaskinji koja je pomogla pri prijevodu na edukaciji zapovjednika u Tirolu.

Pri kraju skupštine, u ime predsjedništva i zapovjedništva, obratio se Zdravko Pokupić sa simboličnim poklonom i riječima zahvale dosadašnjem zapovjedniku Stjepanu Venusu koji je ujedno i postao počasni zapovjednik Vatrogasne zajednice Virovitičko-podravske županije.

Lijepom gestom i cvijećem, te riječima zahvale vatrogasci su se zahvalili i dosadašnjoj tajnici, sadašnjoj zapovjednici Mateji Fras Venus, te poželjeli uspješan rad novoj tajnici VZ VPŽ Ani Brlas.

Na skupštini su nazočili župan Virovitičko-podravske županije Igor Andrović, predstavnici Civilne zaštite na čelu s Josipom Jobom, predstavnici drugih županijskih vatrogasnih zajednica iz Sisačko-moslavačke, Koprivničko-križevačke, Osječko-baranjske, Požeško-slavonske, Bjelovarsko-bilogorske i Brodsko-posavske županije. Također, radu sjednice prisustvovao je i u ime pokrajine Tirol pozdravio sve nazočne koordinator za donacije Tomislav Stokić sa suradnikom, te načelnik Općine Čađavica Mirko Rončević.

Zapovjednica VZ VPŽ Mateja Fras Venus na kraju se zahvalila svim vatrogascima Virovitičko – podravske županije sa željom da nastave i dalje s radom kao i do sada te da ljetna sezona prođe što mirnije.
(vz-vpz.hr, ab)

x

Check Also

Koncert Papandopulo kvarteta u Slatini 20. studenog

Glazbena škola Milka Kelemena Slatina uz potporu Ministarstva kulture Republike Hrvatske u srijedu 20. studenog ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org