DOGAĐANJANAJAVE DOGAĐANJANASLOVNICA

TZ Grada Slatine pokreće online projekt – „SLATINSKI VREMEPLOV – nepoznato o poznatom“

Turistička zajednica Grada Slatine u suradnji sa Zavičajnim muzejom Slatina u utorak, 19. svibnja na svojoj Facebook stranici pokreće online projekt pod nazivom „SLATINSKI VREMEPLOV – nepoznato o poznatom“.

Cilj ovog „putovanja kroz vrijeme“ je promocija Grada Slatine, točnije upoznavanje lokalnog stanovništva o nepoznatim činjenicama poznatih građevina, Slatinčana i slatinskih priča kako bi iste mogli prezentirati gostima našega grada.
Tako će Turistička zajednica Grada Slatine utorkom i petkom, počevši od 19. svibnja, na svojoj Facebook stranici objavljivati kratke tematske priče popraćene zanimljivim vizualnim sadržajem.

– Pozivamo sve naše sugrađanke i sugrađane da posvete pažnju našem novom projektu jer ćemo nakon predstavljanja svih pripremljenih tema objaviti upute za sudjelovanje u online kvizu znanja u kojemu će najuspješniji i najbrži biti nagrađeni. Također, ovim putem se zahvaljujemo Zavičajnom muzeju Slatina na izvrsnoj suradnji u nadi da ćemo u budućnosti pokrenuti još korisnih i zanimljivih projekata kako bi Slatinu što bolje pozicionirali na turističkoj karti Hrvatske, – istaknuo je direktor Turističkog ureda TZ Grada Slatine, Jurica Bosak.
(Mihaela Feldi, TZ Grada Slatine)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button
Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org