DOGAĐANJANASLOVNICA

TZ grada Slatine nastavlja s radionicama u sklopu provedbe projekta Izrade Plana razvoja turizma Grada Slatine

Temeljem Odluke Gradskog vijeća Grada Slatine o pokretanju postupka provedbe projekta Izrade Plana razvoja turizma Grada Slatine za razdoblje od 2020. do 2027.godine, Turistička zajednica grada Slatine jučer je organizirala drugi krug radionica s dionicima u turizmu i s turizmom povezanim djelatnostima.

Tako su u slatinskom Zavičajnom muzeju održane dvije radionice na kojima su sudjelovali predstavnici ustanova u kulturi i obrazovanju te udruga, koje je na početku pozdravila direktorica slatinske Turističke zajednice Vanja Lazić.

Nakon što su na prošloj radionici dionici sa slatinskog područja upoznati s Planom upravljanja projektnim ciklusom, na ovoj su radionici imali prigodu iznijeti svoje prijedloge i ideje koje bi se mogle uklopiti u izradu „Strateškog plana razvoja turizma Grada Slatine za razdoblje 2020-2027“.

Isto tako konzultant tvrtke Open Way d.o.o., Zvonimir Miler u pratnji pomoćnika direktorice Turističke zajednice Hrvoja Valpovca obišao je sve pružatelje usluge smještaja na slatinskom području koji su tom prigodom iznijeli problematiku s kojom se susreću, te također dali svoje prijedloge i ideje kojima bi se mogla unaprijediti turistička ponuda osobito glede smještajnih kapaciteta.

Konzultant Miler i ovoga je puta naglasio kako su lokalni dionici u turizmu i gospodarstvu ključni za daljnji razvoj projekta bez kojih bi svi planovi bili prazna priča te im se zahvalio na konstruktivnim idejama i vrlo važnim informacijama koje će biti polazna točka daljnje razrade Strateškog plana u sklopu koje će se nastaviti njihova daljnja zajednička suradnja.
(mf/Mihaela Feldi)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button