DOGAĐANJANASLOVNICAUDRUGEUncategorized

Tvrtka IIC Intelligent Industrial Concepts d.o.o. darivala slatinske Vretence u prigodi božićnih blagdana

Prosinac je mjesec vjere, mira, ljubavi, nade, ali i darivanja, i upravo u ovom blagdanskom mjesecu članovi i volonteri Udruge osoba s intelektualnim teškoćama Vretenac Slatina razveselili su svoje sugrađane brojnim aktivnostima, druženjima, darovima i predivnim unikatnim božićnim ukrasima.

No danas su radost darivanja osjetili i oni sami. Naime njemačka tvrtka IIC Intelligent Industrial Concepts d.o.o. sa sjedištem u Slatini odlučila je prigodnim darovima razveseliti članove ove vrijedne slatinske udruge, te je pripremila preko 30 slatkih paketa.

Riječ je o tvrtki koja je u Slatini s radom započela 2017. godine u Industrijskoj ulici, no od nedavno je svoje poslovanje preselila u prostor bivšeg Gaja, u Ulici Nikole Šubića Zrinskog gdje se uglavnom bavi metalnom industrijom za izvoz u Njemačku.

Budući da je ova tvrtka već poznata po svom humanitarnom djelovanju nimalo ne čudi da je ovoga puta uspostavila prijateljske odnose sa slatinskim Vretencima i darivala ih u prigodi božićnih blagdana.

Okupili su se tako Vretenci oko božićne jelke na prigodnoj svečanosti upriličenoj u njihovim prostorijama u EPIcentru Sequoia Slatina zajedno s domaćicom Udruge Jelicom Hržina i administratoricom Helenom Dereš te su na najbolji mogući način ugostili svoje gošće.

Tom je prigodom direktorica tvrtke IIC Intelligent Industrial Concepts d.o.o. Božica Klement uz pomoć djelatnice iste Jelene Šarabok svim članovima Udruge uručila prigodne slatke pakete što ih je jako razveselilo i uljepšalo im blagdane, koje će nakon još jedne zajedničke radionice u Udruzi ovoga tjedna, provesti u krugu svojih obitelji.
(mf/Foto: Mihaela Feldi)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button