DOGAĐANJANASLOVNICASERVISNE INFORMACIJE

Turistička zajednica i Čazmatrans osigurali autobusnu liniju „Centar Slatine – jezero Javorica“

Prigodom obilježavanja Dana Grada Slatine, MK Speed Slatina uz pokroviteljstvo Grada Slatine i Turističke zajednice Grada Slatine u subotu, 28. kolovoza na jezeru Javorica organizira 7. moto susrete u Slatini, u okviru kojih će nastupiti popularni rock sastav Psihomodo pop.

S obzirom na to da ovaj događaj generira najveći broj pojedinačnih i grupnih dolazaka na našu destinaciju, Turistička zajednica Grada Slatine u suradnji s poduzećem Čazmatrans d.o.o. osigurala je besplatnu autobusnu liniju koja će prevoziti zainteresirane građane i njihove goste.

„Zaista smo sretni što ove godine ponovno u našem gradu možemo ugostiti bajkere koji zasigurno pripadaju omiljenim gostima naše destinacije i koji nas uvijek iznova oduševljavaju svojom druželjubivošću i energijom, ali i uz koje je zabava uvijek zagarantirana. S ciljem izbjegavanja nepotrebne gužve pri parkiranju osobnih automobila i sigurnije prometne povezanosti centra grada i jezera Javorice, odnosno što opuštenije zabave svih posjetitelja, osigurali smo ovu autobusnu liniju uz veliku pomoć poduzeća Čazmatrans d.o.o. čiji je rukovoditelj Slaven Erceg vrijedni član našeg Turističkog vijeća. Ovo je najbolji primjer sinergije i usmjerenosti na zajedničke ciljeve – razvoj ključnih manifestacija i podizanje konkurentnosti naše destinacije.“ – rekao je Jurica Bosak, direktor TZG Slatine.

„Zbog izvrsne suradnje Turističke zajednice Grada Slatine i našeg poduzeća, ali i izvrsne suradnje s Gradom Slatinom, odlučili smo podržati ovu manifestaciju i uslugu prijevoza obaviti o svom trošku kako bi iznova pokazali da stojimo iza ovakvih projekata čiji će razvoj doprinijeti svima nama. Kao članovi Turističke zajednice i dalje ćemo se zalagati da našu suradnju zadržimo na ovakvom visokom nivou.“ – rekao je rukovoditelj ispostave Čazmatransa Slatina, Slaven Erceg.

Vozni red možete vidjeti u nastavku, a iz Turističke zajednice nam napominju da će autobus pristajati i na ulazu u ulicu Lipa (kod „Motela“) kako građani iz tog dijela grada ne bi morali pješačiti do centra.
(mf/Izvor: TZG Slatine)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button

vip303 prada88 asiabet angkasa138 warung138 sikat138 bonus168 fit88 judicuan luck77 slot123 pragmatic77 winslot88 slot99 hoki303 dewa99 garuda99 mantra88 vegasgg gas138 bimabet megahoki88 jakartacash coin303 caspo777 casino88 parlay pragmatic kdslot