DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Tuborgu triler protiv Gusića

Publika je dobila spektakl, a slatinski turnir polufinaliste. To su Opg Vengert, The Room & prijatelji, Tuborg utd CB All In Rile mont  i Error 404 Lounge bar Nino .

Igrala su se polufinala u mlađim kategorijama, a u prestižnoj seniorskoj četvrtfinale.

S obzirom na viđeno svi su mogli otići kući zadovoljni i puni dojmova osim naravno momčadi koje su se s porazima oprostile od turnira.

Branitelj naslova OPG Vengert morao je dobro zapeti protiv neugodnog Willyija kako bi ispunio očekivano i na kraju teškom mukom uspio u tome zahvaljujući trenutku inspiracije Stipe Čavića.

Iako ponovno u šarenom sastavu Prijatelji su također opravdali status favorita protiv Lopte. Tu je gol odluke pao na samom početku, a potpisali su ga asistent Grgić i strijelac Karamarković. Veći dio sudionika završnice konstantno kocka igrajući paralelno na više turnira, pa su Karamarković i Vicić napustili teren na poluvremenu, a tu veliku prednost u nastavku nisu znali iskoristiti brojčano značajno nadmoćniji članovi Lopte.

 

I onda je stigla ljepotica ne samo večeri nego cijelog turnira. S jedne strane terena kao navijeni išli su mladi članovi Šumarstva Gusić, a s druge iskusniji i uvijek raspoloženi za dobar hakl i nadigravanje članovi Tuborg uniteda. Kada je već u trećoj minuti virtuozni Marko Jozić polomio svog čuvara i pogodio za erupciju oduševljenja među navijačima šumara, a zatim i nešto kasnije još jednim golom poduplao prednost činilo se da turnir dobiva svoje prvo veliko iznenađenje. Cijelo prvo poluvrijeme Šumarstvo Gusić izgledalo je kao momčad koju nitko ne može dobiti. S druge strane teška artiljerija Tuborga dugo se borila s upucavanjem nišana, ali i s takvim fanatičnim protivnicima koji su ginuli za svaku loptu. Ipak s prvim minutama nastavka Tuborg je pokazao da u njemu ima još pjene. Kokoška je nakon rijetko viđenog slalom bio zaustavljen prekršajem, a iz tog prekida konačno je nakon silnih pokušaja jedna sijela bombarderu Mateju Dorinki. Isti igrač utišao je dvoranu kasnijim izjednačenjem, a onda su prvi u probleme s prekršajima uletjeli tada već blago grogirani članovi Šumarstva Gusić. Prvi deseterac na utakmici za totalni preokret iskoristio je trostruki strijelac Dorinka no u posljednjim minutama i njegova momčad radi nesmotreni šesti prekršaj, a usprkos velikom pritisku lopte se hrabro dohvatio još golobradi Jozić i sigurno poentirao za dodatni obračun na ruletu šesteraca. Na žalost mjesta u polufinalu bila je samo za jednu od ove dvije sjajne momčadi, a tamo je  Tuborg jednom, ali vrijednom hladnokrvnom obranom odveo vratar Ivica Tropšek.

 

 

U posljednjoj utakmici Error je brzo stigao u prednost no Tuturutu je ponovno srčanošću i borbenošću odlično parirao talentiranim mladcima te se uspio vratiti golom iz slobodnjaka Mudrog. Na poluvrijeme se ipak otišlo s minimalnom prednošću Errora zahvaljujući sigurnom izvođenju deseterca od strane Babića, a manje-više sve je riješeno početkom nastavka nakon lijepog solo prodora Zdelara i povratne lopte za Dominika Bogatija i teško uhvatljivu prednost od 3:1.

 

 

 

 

 

U-11 ½ finale

Keramika Đokić-Nogometna Akademija Grga II 1:2

Nk Slatina II-Nk Slatina I 2:1

 

U-15 ½ finale

Nk Virovitica 2009.-Nk Virovitica 2010. 0:7

No Limit Tvin-Young Boys 1:3

 

U-17 ½ finale:

CB Tano-Mladež Letnica 2:0

CNB F1-Veni Vidi Vici 0:3

 

Seniori ¼ finale:

 

Opg Vengert – CB Willy Opg Jaković 1:0 (Čavić)

The Room & prijatelji – CB Lopta 1:0 (Karamarković)

Šumarstvo Gusić- Tuborg utd CB All In Rile mont  3:3 (4:6-6m) (Jozić 3/Dorinka 3)

Tuturutu Termoplast proizvodnja – Error 404 Lounge bar Nino  1:5 (Mudri/Babić 2, Dom.Bogati 2, Dor.Bogati)

 

Damir Jukić

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button