NASLOVNICAOPĆINE

Tuborg united pobjednik prvog ovogodišnjeg malonogometnog turnira održanog u Sopju

Jučer (ponedjeljak) je Nogometni klub Podravac Sopje, pod pokroviteljstvom Općina Sopje, organizirao malonogometni turnir. 

Turnir je po predivnom proljetnom danu igran na terenu Sportsko-rekreacijskog centra Luka, a sudjelovalo je osam ekipa. Organizator je, uz nagrade za najbolje, osigurao i domjenak za sve sudionike i posjetitelje. 
 
Prvo mjesto osvojila je ekipa Tuborg united, drugi su bili malonogometaši Nogometnog kluba Orešac, a treće je mjesto pripalo veteranima Nogometnog kluba Standard iz Nove Šarovke. 
 
Za najboljeg igrača turnira proglašen je Matej Nemet, najbolji strijelac bio je Matej Dorinka, dok je za najboljeg golmana proglašen Ivica Potočnik. 
 
Nagrade ekipama, te pojedinačne nagrade je uručio predsjednik NK Podravac Sopje Benjamin Marić. 
 
– Ovo je prvi turnir u malom nogometu ove godine, a u planu nam je kroz cijelu godinu organizirati slične sportske događaje. Čestitam pobjedničkoj ekipi, a ostalim ekipama se zahvaljujem na dolasku i fer igri – rekao je predsjednik Marić. 
 
Prije početka igranja utakmica, načelnik Općine Sopje Berislav Androš je igračima poželio puno sreće u fer i sportskom nadmetanju.
mf (adf; Foto: NK Podravac Sopje, R. Turkalj)
 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button