DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Tuborg united CB Tano osvajač Memorijala Tihomir Vilček!

Danas (7. 7.) je u Gornjem Miholjcu održan ”Memorijalni malonogometni turnir Tihomir Vilček”. Po teškom sparnom vremenu za pobjednički pehar memorijala borilo se 8 momčadi. Domaćini članovi Nogometnog kluba Miholjac ponovno su se svojski potrudili da turnir zadrži visoku razinu koju je stekao svih ovih godina. Najbolji dokaz renomea ovog turnira je taj da mu je ovo bilo već 16. izdanje.

Jaki mladim snagama osvježeni Tuborg united imao je nešto problema u skupini, no glavninu posla odradio je kada je to najviše trebalo, prvo u polufinalu protiv favoriziranih domaćina momčadi Tuturutu (2:0), a zatim i u finalu kada su servirali hladnu osvetu momčadi Mršavi za uvodni poraz u skupini.

Dalibor Vilček, sin pokojnog uglednog člana kluba Tihomira kome je i posvećen ovaj turnir, vodio je završnu svečanost zahvalivši se svima koji su došli i na taj način podržali ovu lijepu tradiciju. Zahvale je odaslao i u smjeru mladih sudaca Stefana Ličinića i Filipa Kosa koji su odlično odradili cjelodnevni posao, a naravno veliko hvala išlo je i brojnim sponzorima bez čijeg bi udjela turnir teško zadržao postojeću razinu. Ispred gostoljubivih domaćina, članova NK Miholjac, riječ je imao i predsjednik kluba Jovica Beneš izrazivši zadovoljstvo što je turnir protekao u fair i sportskom ozračju, a iskoristio je priliku i da sve ponovno pozove i na iduće izdanje turnira. Njima dvojici pri uručivanju pehara najboljim momčadima i pojedincima priključili su se Danijel Vilček, također sin pokojnog Tihomira te stalni posjetitelj miholjačkog turnira Tomo Tomić, predsjednik Gradskog vijeća Grada Slatine.


16. memorijal Tihomir Vilček – 2024.

 

Utakmica za 3. mjesto

Tuturutu – Holandia iz Pauljače 5:0

 

Finale

Tuborg united CB Tano – Mršavi 2:0

 

Najbolji golman: Marko Kramarić

Najbolji strijelac: Boris Bihar

Najbolji igrač: Dominik Kizivat

 

Damir Jukić

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button