DOGAĐANJAKULTURA I OBRAZOVANJENASLOVNICA

TS Strossmayer i vatromet za kraj obilježavanja Dana grada i „Slatinskog ljeta“

Nastup još jednog tamburaškog sastava, TS Strossmayer iz Đakova zatvorio je, u nedjelju navečer,obilježavanje Dana grada Slatine ali i svima dragu manifestaciju „Slatinsko ljeto“.

Hladno vrijeme ipak nije bila prepreka da posjetitelji dođu do središta grada i uživaju u brojnim događanjima tijekom dana a tako i u večernjem nedjeljnom koncertu, posljednjem u nizu, ovoga ljeta.

Nešto je manji broj posjetitelja ipak popunjavao obližnje terase kafića i prostor oko fontane, no lijepi  ugođaj nije izostao.

Slatinski gradonačelnik Denis Ostrošić i njegov zamjenik Ilija Nikolić, tijekom protekloga vikenda, prisustvovali su  brojnim prigodnim događanjima pa njihov posjet središtu grada i koncertu te kasnije vatrometu, koji je Grad Slatina darovao svojim stanovnicima u povodu svog rođendana nije izostao niti jučer navečer.

TS Strossmayer nizao je poznate pjesme tamburaškog odnosno narodnog štiha, a kada su zasvirali kolo, s obzirom na to da je koncertu prisustvovao i određeni broj sudionika smotre folklora,a koja je završila netom prije koncerta spomenutih tamburaša, ples nije mogao izostati.

Organizaciju Slatinskog ljeta i programa u povodu Dana Grada potpisuju Slatinski informativni centar, Grad Slatina i TZ Grada.

Kako je bilo večeras pogledajte u fotogaleriji.

(tks/Foto:Tea Kiš Slačanac,R.Turkalj)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button