DOGAĐANJAKULTURA I OBRAZOVANJENASLOVNICA

TS Strossmayer i vatromet za kraj obilježavanja Dana grada i „Slatinskog ljeta“

Nastup još jednog tamburaškog sastava, TS Strossmayer iz Đakova zatvorio je, u nedjelju navečer,obilježavanje Dana grada Slatine ali i svima dragu manifestaciju „Slatinsko ljeto“.

Hladno vrijeme ipak nije bila prepreka da posjetitelji dođu do središta grada i uživaju u brojnim događanjima tijekom dana a tako i u večernjem nedjeljnom koncertu, posljednjem u nizu, ovoga ljeta.

Nešto je manji broj posjetitelja ipak popunjavao obližnje terase kafića i prostor oko fontane, no lijepi  ugođaj nije izostao.

Slatinski gradonačelnik Denis Ostrošić i njegov zamjenik Ilija Nikolić, tijekom protekloga vikenda, prisustvovali su  brojnim prigodnim događanjima pa njihov posjet središtu grada i koncertu te kasnije vatrometu, koji je Grad Slatina darovao svojim stanovnicima u povodu svog rođendana nije izostao niti jučer navečer.

TS Strossmayer nizao je poznate pjesme tamburaškog odnosno narodnog štiha, a kada su zasvirali kolo, s obzirom na to da je koncertu prisustvovao i određeni broj sudionika smotre folklora,a koja je završila netom prije koncerta spomenutih tamburaša, ples nije mogao izostati.

Organizaciju Slatinskog ljeta i programa u povodu Dana Grada potpisuju Slatinski informativni centar, Grad Slatina i TZ Grada.

Kako je bilo večeras pogledajte u fotogaleriji.

(tks/Foto:Tea Kiš Slačanac,R.Turkalj)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button

vip303 prada88 asiabet angkasa138 warung138 sikat138 bonus168 fit88 judicuan luck77 slot123 pragmatic77 winslot88 slot99 hoki303 dewa99 garuda99 mantra88 vegasgg gas138 bimabet megahoki88 jakartacash coin303 caspo777 casino88 parlay pragmatic kdslot