DOGAĐANJANASLOVNICAOPĆINEUDRUGE

Tradicionalni 11. Winter party kod MK “Zvijeri” Čađavica

Sinoć (subota) su u Čađavici brujali motori. Bajkeri i bajkerice su došli na sada već tradicionalni i 11. po redu Winter party kod MK “Zvijeri” u Čađavicu. Ujedno je to i proslava 14. rođendana ovog složnog kluba.

Kao i uvijek za sve posjetitelje je priređeno piće dobrodošlice i tradicionalni čobanac, a za dobru atmosferu su se pobrinuli poznati bend Rockeri i DJ Roby.

Klub je osnovan 2010. godine, trenutno broji 15 članova koji aktivno sudjeluju u svim aktivnostima koje organizira Općina Čađavica. Njihovi susreti su u sklopu obilježavanja blagdana Petrovo koji je ujedno i Dan općine. Povodom Uskrsa u suradnji s Općinom Čađavica organizirani kao “Moto zečevi” darivaju najmlađe u Čađavici i okolnim selima, a jučerašnje druženje rade s posebnim guštom jer je to na neki način obilježavanje početka
bajkerske sezone.

Već od 19 sati počeli su stizati prvi gosti. Unatoč laganoj kišici, bilo je i onih hrabrijih koji su došli motorima. Velika dvorana Mjesnog doma ubrzo je bila krcata gostima. Na popisu gostiju su se našli bajkeri iz Slatine, Virovitice, Špišić Bukovice, Viljeva, ali i iz udaljenijih gradova kao što je Vukovar, Beli Manastir, Požega, Našice, Daruvar i Slavonski Brod.

Izuzetno dobroj atmosferi ovog bajkerskog druženja doprinijeli su i odlični Rockeri koji su svirali stare dobre rock stvari tako da nam je bilo nemoguće napraviti dobru fotku jer su svi neprestano plesali, a moramo priznati, plesali smo i mi. Smijeh, veselje i sreća bila je očita na licima članova MK Zvijeri, ali i gostiju jer njihova druženja ne poznaju granice. Druženje uz priče o uspomenama s moto susreta i anegdote sa zajedničkih vožnji, ali isto tako planiranje predstojeće sezone potrajalo je do ranih jutarnjih sati.

Želimo im puno sretnih kilometara, a “Zvijerima” još jednom svaka čast na odličnoj organizaciji!

(Tekst i foto: Ratka Turk)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button