DOGAĐANJANASLOVNICASPORTUncategorized

Tony Slobodinski – pobjednik Slatina open-a!

Nakon dvije odgode uzrokovane kišom  jučer je posljednjim finalnim susretima i dodjelom pehara i nagrada konačno završio teniski turnir Slatina open, što ga povodom Dana grada tradicionalno organizira Teniski klub Slatina.

Po prvi puta do titule pobjednika slatinskog turnira došao je mladi Tony Slobodinski. Svima simpatični i dobro znani ”Francuz” do finala je stigao uz tek jedan izgubljen set, a itekako dobrog protivnika u tom finalnom obračunu imao je u Davidu Rakitničanu, definitivno najvećem iznenađenju turnira. Nakon glatkih 6:3 za ”Francuza” u prvom setu u beskrajnom drugom gledali smo pravu dramu koju je ipak u tie breaku u svoju korist okončao mladi Tony došavši tako po prvi put do titule osvajača Slatina opena.

U konkurenciji seniorskih parova do titule je stigla kombinacija Alen Klun i Slaven Mađarić i to preko uvijek opasnih Donjomiholjčana Šrajera i Košćaka.

Prvak turnira u konkurenciji veterana je Ivica Kovačević iz Đurđenovca koji je u finalu uspio preokrenuti prednost koju je nakon prvog seta imao domaći predstavnik Vlatko Karl.

Zanimljiva kombinacija Ivan Roštaš – Samir Klement otišla je, i to potpuno zasluženo,  do kraja konkurencije veteranskih parova. S glatkih 2:0 u setovima slatinsko-gornjomiholjački tandem uzeo je mjeru iskusnim Virovitičanima Perši i Dečaku.

Pehare i nagrade pobjednicima i finalistima uručio je predsjednik TK Slatina Slaven Mađarić.

 

Rezultati finala

Seniori

Slobodinski – Rakitničan 6:3, 7:6

 

Seniori parovi

Mađarić/Klun – Košćak/Šrajer 6:2, 7:5

 

Veterani

Kovačević – Karl 4:6, 7:5, 10:7

 

Veterani parovi

Roštaš/Klement – Perša/Dečak 6:2, 6:2

 

 

Damir Jukić

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button