NASLOVNICAUDRUGE

TO UHDDR Sladojevci organizirao 1. natjecanje u kuhanju fiša

Članovi Temeljnog ogranaka Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata Sladojevci, na čelu s predsjednikom istog Petrom Derdićem u prigodi Međunarodnog praznika rada, 1. svibnja organizirala je danas po prvi puta Fišijadu.

1. natjecanje u kuhanju fiša održano je na novouređenom dvorišnom prostoru iza Vatrogasnog doma u Sladojevcima gdje su članovi ove udruge sredstvima koja su dobili od Grada Slatine kroz Program malih komunalnih akcija izgradili nadstrešnicu s pečenjarom koja je ovom prigodom ujedno i službeno otvorena.

Ovom svečanom činu uz članove spomenute udruge nazočili su i gradonačelnik Grada Slatine Denis Ostrošić i pročelnik Krunoslav Šarabok koji su pohvalili realizaciju ovoga projekta, ali i općenito rad ove udruge te najavili daljnju zajedničku suradnju i potporu njihovim projektima.

Na Fišijadi su sudjelovale četiri ekipe, a prosudbena komisija u sastavu: Dragutin Prerčić, Vladimir Bubaš i Robert Turkalj, nakon kušanja jednoglasno je odlučila da je najbolji fiš skukala ekipa imena Ciglin koja je uz 1. mjesto osvojila i kotlić od 20 litara.

Organizator je pripremio nagrade i za drugo i treće mjesto, kotlić od 16, odnosno 6 litara, dok je četvrtoplasirana ekipa dobila zahvalnicu.

Nagrade su uručili gradonačelnik Denis Ostrošić koji je uz čestitke najboljima zaželio da ova Fišijada postane tradicionalna, i predsjednik TO UHDDR Sladojevci Petar Derdić koji se tom prigodom zahvalio gradonačelniku i Gradu Slatini na pomoći pri izgradnji nadstrešnice ali i na svoj dosadašnjoj potpori.
(Mihaela Feldi/Foto: Robert Turkalj)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button