Home / DOGAĐANJA / TO UHDDR Gornji Miholjac održao svoju redovnu godišnju izvještajnu skupštinu

TO UHDDR Gornji Miholjac održao svoju redovnu godišnju izvještajnu skupštinu

U prostoru Hrvatskoga doma u Gornjem Miholjcu jučer je Temeljni ogranak Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata Gornji Miholjac održao svoju redovnu godišnju izvještajnu skupštinu.
Na početku skupštine nazočne članove i goste pozdravio je predsjednik ogranka Franjo Demeter, a potom je iznio izvješće o radu i financijsko izvješće za prošlu godinu kao i plan rada i financijski plan za tekuću godinu. Sva su izvješća jednoglasno usvojena.
Uslijedile su pozdravne riječi gostiju, a nazočnima su se obratili predstavnici i predsjednici udruga proisteklih iz Domovinskog rata sa slatinskog područja, predsjednik Zajednice udruga i članova HVIDR-a Virovitičko-podravske županije i predsjednik Odbora za hrvatske branitelje Virovitičko-podravske županije Mato Bubaš, zamjenik slatinskog gradonačelnika Bojan Plantak, te predsjednik Županijske skupštine Virovitičko-podravske županije Miran Janečić. Svi su govornici pohvalili rad TO UHDDR Gornji Miholjac i članovima poželjeli puno uspjeha u daljnjem radu.

(Tea Kiš Slačanac/Foto : Dragutin Fišli)

x

Check Also

Glazbena škola Milka Kelemena Slatina objavila prijave za upis novih polaznika

Glazbena škola Milka Kelemena Slatina objavila je prijave za upis u predškolske programe i prve ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org