DOGAĐANJANASLOVNICAOD SVEGA POMALO

Tijekom današnje jubilarne 15. evidencije bicikala registriran i 800-ti bicikl

Unazad sada već dužeg niza godina, PP Slatina organizira akcije evidentiranja i obilježavanja bicikala. Godišnje se održava minimalno jedna, a bude ih i po dvije. Ove akcije djelatnici slatinske PP ne provode samo u Slatini nego i u Voćinu.

Slatinske akcije redovno se održavaju u Parku 136. slatinske brigade pa je na istoj lokaciji održana i današnja u čijem provođenju su sudjelovali kontakt policajci Stjepan Srednoselac, Željko Lukaček, Goran Pavlić i policijski službenik Nenad Lanko. Izuzetno su zadovoljni današnjim odazivom te su u dva sata kontinuiranih dolazaka zainteresiranih uspjeli registrirati, evidentirati, obilježiti i fotografirati 30-ak bicikala. Na ovoj današnjoj, jubilarnoj, 15. akciji, u evidenciju je ušao i 800. bicikl otkada se provodi registracija bicikala, odnosno sveukupno do sada brojka iznosi 821 bicikl .

– Uvijek imamo dobar odaziv. Nadamo se da ćemo ove godine napraviti još jednu akciju, ali razmišljamo da se održi u Voćinu ili u Ćeralijama, kaže policajac Stjepan Srednoselac.

(Tekst i Foto: Tea Kiš Slačanac)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button