CRNA KRONIKANASLOVNICA

Teška prometna nesreća kod Vraneševaca: Auto izgorio, tri osobe teško ozlijeđene, djecu spasile sjedalice

Tri osobe teško su ozlijeđene u prometnoj nesreći koja se danas (subota) oko 15 sati dogodila na državnoj cesti D34 Slatina – Donji Miholjac kod naselja Vraneševci u općini Čađavica.

Nesreća se dogodila kad je vozač osobnog automobila VW Polo virovitičkih registracijskih oznaka, koji se kretao iz smjera Slatine prema Čađavici i Donjem Miholjcu, na potpuno ravnoj cesti iz nepoznatih razloga skrenuo ulijevo na kolnički trak namijenjen vozilima iz suprotnog smjera i preko putne bankine sletio u lijevi odvodni kanal. Na dubini oko tri metra ispod razine ceste vozilo je svom silinom udarilo u betonski putni most i zapalilo se.

Pretpostavlja se da je netko od vozača koji su prolazili cestom i vidjeli plamen i visoki stup crnog dima pozvao 112 i obavijestio o nesreći, jer su vrlo brzo stigli policija i vatrogasci, koji su izvlačili ozlijeđene iz gorućeg automobila. U njemu je bila peteročlana obitelj, dvije odrasle osobe i troje djece. Prema prvim informacijama, nitko nije poginuo, ali svi putnici iz vozila prevezeni su u Opću bolnicu Virovitica radi provjere njihova zdravstvenog stanja. Neslužbeno doznajemo da su roditelji i najstarije dijete teško ozlijeđeni, dok je dvoje male djece u specijalnim sjedalicama ostalo neozlijeđeno. Automobil je potpuno izgorio, a o temperaturi koja se pritom razvila najbolje govore fotografije potpuno spaljene trave i gole zemlje oko ostataka automobila.

O uzrocima ove teške nesreće više će se znati nakon obrade policijskog očevida.

(P. Žarković – Glas Slavonije / Foto – video: Marijo Kokorić – Radio Slatina)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button