Home / DOGAĐANJA / Teniski klub Slatina i ove godine u suradnji s Dječjim vrtićem Zeko organizirao školu tenisa

Teniski klub Slatina i ove godine u suradnji s Dječjim vrtićem Zeko organizirao školu tenisa

Jučer je na terenima Teniskog kluba Slatina krenula škola tenisa za najmlađe. U suradnji s Dječjim vrtićem Zeko tridesetak vrtićanaca po prvi puta susrelo se s ovim globalno popularnim sportom.

U društvu svojih teta, a pod stručnim vodstvom umirovljenih profesora tjelesne i zdravstvene kulture i licenciranih teniskih trenera Bore Radanovića i Mladena Čovića mališani su napravili svoje prve korake na crvenoj teniskoj zemlji, upoznali se sa osnovnim pravilima ali i pokušali udarili lopticu preko, za njih poprilično visoke mreže.

Predsjednik teniskog kluba Slaven Mađarić rekao nam je da je ovo nastavak promocije tenisa kao sporta i zdravog načina življenja od najmlađe dobi kroz školu tenisa pod stručnim vodstvom u desetak termina u trajanju po sat i pol.

Klub je za najmlađe osim stručnog vođenja osigurao sokove za osvježenje i okrjepu. Polaznici vrtića na ovaj način kroz igru i za njihovu dob prilagođen program aktivno su proveli vrijeme na otvorenom, naučili nešto novo, a ujedno se i zabavili. Tko zna, možda se baš među njima skriva neki novi Ivanišević. (Tekst i foto: Marijo Kokorić)

x

Check Also

U DV Zeko održana priredba „Sveti Niko bijeli djeci dare dijeli“

Dječji vrtić Zeko u Slatini danas su posjetila dva gosta koja su u ovaj blagdanski ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org