DOGAĐANJANASLOVNICAUDRUGE

Temeljni ogranak UHDDR Sladojevci održao redovnu godišnju izvještajnu skupštinu

Temeljni ogranak Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata Sladojevci jučer (subota) je održao svoju redovnu godišnju izvještajnu skupštinu te obilježio 5. obljetnicu osnutka. 
 
Skupština je započela hrvatskom himnom koju je a cappella otpjevao Perica Pokupčić te odavanjem počasti svim poginulim, umrlim i nestalim hrvatskim braniteljima minutom tišine, nakon čega je predsjednik TO UHDDR Sladojevci Petar Derdić pozdravio sve nazočne članove i goste. 
 
Također, predsjednik Derdić podnio je izvještaj o radu ogranka za 2022. godinu i plan rada za tekuću godinu. Izvješće i plan rada članovi su jednoglasno usvojeni. 
 
Na skupštini su uručene dvije zahvalnice, Zlatku Kladušiću i Daliboru Kovaču, za nesebičnu pomoć i potporu u ostvarivanju ciljeva i programskih aktivnosti Temeljnog ogranka UHDDR Sladojevci. 
 
Uslijedila je pozdravna riječ gostiju, predsjednika i predstavnika udruga i društava koji djeluju u Sladojevcima i na području grada Slatine. Svi su govornici pohvalili rad ogranka te članovima poželjeli puno uspjeha u daljnjem radu. (nm/adf; Foto: D. Fišli)
 
 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button