DOGAĐANJANASLOVNICAUDRUGE

Temeljni ogranak UHDDR Gornji Miholjac održao redovnu godišnju izvještajnu skupštinu

Jučer (subota) je u Hrvatskom domu u Gornjem Miholjcu održana redovna godišnja izvještajna skupština Temeljnog ogranka Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata Gornji Miholjac. 

Na početku skupštine sve je nazočne članove i goste pozdravio predsjednik temeljnog ogranka Željko Kolinger. 
 
Nakon intoniranja državne himne i odavanja počasti svim poginulim, umrlim i nestalim hrvatskim braniteljima minutom tišine izabrano je radno predsjedništvo. Izvješće o radu ogranka u protekloj godini kao i plan rada za tekuću iznio je predsjednik Kolinger. I izvješće i plan rada jednoglasno su usvojeni od strane nazočnih članova. 
 
Kolinger je tom prigodom članovima napomenu kako će jedan od značajnih projekata Temeljnog ogranaka UHDDR Gornji Miholjac biti uređenje jednog objekta u Gornjem Miholjcu za potrebe udruge, te da se trenutno vode razgovori s predstavnicima Grada Slatine da im se taj objekt ustupi na korištenje kako bi mogli krenuti u uređenje istog. Također, predsjednik Kolinger je svim članovima te nazočnim gostima čestitao Uskrs. 
Rad ove vrlo aktivne udruge pohvalili su gosti, predstavnici i predsjednici udruga sa slatinskog područja, kao i predsjednik Gradskog vijeća Grada Slatine Tomo Tomić, ujedno čestitavši Uskrs članovima TO UHDDR Gornji Miholjac. 
 
Netom prije početka skupštine, gornjemiholjački dragovoljci i njihovi gosti položili su upaljene lampione uz spomenik poginulim hrvatskim braniteljima u središtu mjesta.
 
tks (adf; Foto: D. Fišli)
 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button