DOGAĐANJANASLOVNICA

Tadej Bilić osmi na Državnom natjecanju iz Obrazovnog sektora poljoprivreda, prehrana i veterina

Srednja škola Marka Marulića Slatina na 15. Državnom natjecanju učenika srednjih škola Republike Hrvatske iz Obrazovnog sektora poljoprivreda, prehrana i veterina u disciplinama: Agro, Flora, Nutri – vita i Pekar

U organizaciji Ministarstva znanosti i obrazovanja, Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih te Poljoprivredno šumarske škole Vinkovci 27. i 28. travnja 2017. godine održano je natjecanje učenika srednjih škola Republike Hrvatske iz Obrazovnog sektora poljoprivreda, prehrana, veterina u disciplinama: Agro, Flora, Nutri-vita i Pekar.

Natjecalo se 39 učenika iz 28 srednjih škola Republike Hrvatske, a za Srednju školu Marka Marulića Slatina u disciplini AGRO natjecao se učenik Tadej Bilić, a mentor je bio Alen Đurasek dipl.ing.

Naš učenik je nakon dva dana natjecanja zauzeo 8. mjesto od ukupno 15 natjecatelja te je svojim posebno praktičnim znanjem pokazao da naša škola obrazuje mlade ljude koji se već danas mogu ravnopravno nositi sa najzahtjevnijim poslovima u poljoprivredi.
Tijekom natjecanja iskorištena je i prilika da se predstavi dio proizvoda naše zadruge. (SŠ M. Marulića)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button