NASLOVNICASPORT

Svoj nastup na Europskom prvenstvu u kickboxu „Budva 2021“ Eva Gal zaključila s dvije bronce

Na Europskom prvenstvu u kickboxu za starije kadete i juniore koje se održava u Budvi do 13. studenog, Slatinčanka Eva Gal kao hrvatska reprezentativka završila je svoj nastup osvojivši dvije brončane medalje.

Prema riječima trenera Stjepana Gala, iako je dala sve od sebe kao najmlađa natjecateljica u svojim disciplinama Eva je ipak ostala na dvije bronce koje je osvojila u kick lightu i light contactu.

– U borbi za finale izgubila je odlukom sudaca 2:1 iako je vodila tijekom cijele borbe sve do 15 sekundi prije kraja, što je prava šteta jer za tih 15 sekundi treba mjesec dana žestokih priprema, – rekao je Gal te dodao kako joj je treća bronca izmakla za jedan bod i par sekundi.

– Kickbox je postao stalni Olimpijski sport i nadam se da će ove dvije medalje kao i sve drugo sto radimo biti prepoznato i realno popraćeno na idućem ovako velikom natjecanju, – dodao je Gal zahvalivši se klupskom prijatelju, hrvatskom branitelju Danijelu Križeku – Švabi koji je jedini pomogao pri odlasku na ovo veliko natjecanje, ali i svima onima koji su im bili moralna podrška koja im je puno značila.
(mf/Izvor: TKD Slatina)

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button