DOGAĐANJAKULTURA I OBRAZOVANJENASLOVNICA

Svježa večer uz toplu atmosferu stand up-a

„Kino pod zvijezdama“, manifestacija koju već dugi niz godina, iz ljeta u ljeto, organizira POU Slatina, a od ove godine u organizaciji se pridružila i TZ Grada Slatine, udomaćila se među Slatinčanima pa i šire.

Kvalitetan program koji nudi predstave za djecu i odrasle, poput večerašnjeg Stand up festivala komedije, te blockbustere uistinu je dobra pozivnica, početkom tjedna, od ponedjeljka do srijede, da si pronađete klupicu na platou ispred slatinskog kina i jednostavno uživate u večeri.

Večerašnji program započeo je drugim dijelom Festivala stand up komedije u izvedbi komičara najnovijeg i u zadnjih godinu dana najaktivnijeg comedy kolektiva BIS comedy. Prvi dio odradili su na samom otvaranju ove manifestacije 13.srpnja Marko Dejanović i Admir Šećkanović. Večeras je uslijedio nastavak smijeha pod zvijezdama uz Tina Sedlara i Hrvoja Krmelića.

Pune klupice zainteresiranih posjetitelja pa čak i publika na terasi obližnjeg kafića bili su i više nego zadovoljni onim što je spomenuti dvojac danas prezentirao u Slatini. Smijeha nije nedostajalo.

Kada je u pitanju stand up komedija, nama je preostalo vidjeti još jedan nastup kolektiva BIS comedy ili konkretnije 27.srpnja od 20 sati, svojim pričama nasmijavati će nas Goran Vinčić i Marko Dejanović.

Večer je nakon stand up-a nastavljena filmom, akcijskom avanturom Monster Hunter.

„Kino pod zvijezdama“ sutra, 21.srpnja u 20 sati, donosi predstavu za djecu „Vuk i sedam kozlića“ u izvedbi Lutkarske Scene ” Ivana Brlić Mažuranić”  iz Zagreba a kao dio Slatinske male scene, te od 22 sata u okviru Revije europskog filma, dramu naziva „Još jedna runda“.

(tks/Foto:Tea Kiš Slačanac)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button