DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Svi mladi Miholjčani izborili državno prvenstvo

Jučer je u Virovitici održan županijski kvalifikacijski turnir za državno prvenstvo u disciplini zračni pištolj za uzrast kadeta. Na turniru je sudjelovalo sveukupno 11 kadeta i kadetkinja, a da su dva kluba koji su imali svoje predstavnike, Miholjac i Streljačko društvo Virovitica 1861 potpuno pogodili u selekciji za ovaj turnir svjedoči podatak da je svih 11 mladih strijelaca ispunilo normu za odlazak na prvenstvo Hrvatske.

Inače u konkurenciji kadetkinja pobijedila je Dora Sejkora (146 krugova), druga je bila Ana Jozić (135), a treća Lara Jozić (123). Sve tri su članice SK Miholjac. Kod kadeta najprecizniji je bio Virovitičanin Matej Štefan (170 krugova). Drugi je bio Tomislav Miljković (157), a treći Ivan Šantak (155). Na državno prvenstvo će i oni koji su ostali ispod njih u poretku, odnosno Marko Šantak (145), Petar Božurić, Antony Brdar, Karlo Ivanac i Filip Kavalir. Turnir su sudili Josip Kovačić, Ivan Ribić i Hrvoje Ganić. Svi navedeni mladi strijelci sudjelovat će na državnoj završnici koja će se održati 13. i 14. travnja u Dubravi kod Vrbovca.

Predsjednik kluba Josip Kovačić iskoristio je ovu priliku da najavi i pozove sve zainteresirane na “Uskršnji turnir” zračnim pištoljem koji će se održati u četvrtak, 28. ožujka, na streljani miholjačkog kluba. Taj turnir okupit će sve kategorije – od najmlađih do najstarijih. Mlađe kategorije natjecanje će održati u vremenu od 17 do 19 sati, dok sve ostale kategorije pucaju od 19 sati pa nadalje.

Damir Jukić

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button