NASLOVNICAOPĆINE

Sveti Nikola posjetio i darivao mališane u prepunoj velikoj sali Općine Sopje

U prepunoj velikoj sali Općine Sopje održan je jučer (utorak) program u povodu blagdana sv. Nikole.
 
U programu, namijenjenom djeci, roditeljima, bakama, djedovima i svim mještanima općine Sopje, nastupali su učenici svih područnih škola s područja općine i polaznici Dječjeg vrtića Bambi Sopje, a djecu je posjetio i sveti Nikola s punom košarom poklona. 
 
Na predstavi je nazočio i načelnik Općine Sopje Berislav Androš.
 
– Drago mi je da nakon dvije godine stanke ovakvih priredbi, zbog mjera suzbijanja širenja koronavirusa, ponovno imamo prepunu salu u povodu blagdana svetog Nikole. Zadovoljstvo mi je da su se naši stanovnici odazvali na ovu priredbu u kojoj su nastupala djeca naših područnih škola iz Vaške, Josipova, Novaka i Sopja, te polaznici Dječjeg vrtića Bambi. Općina Sopje će uvijek, kao i do sada, podržavati sve projekte namijenjene za naše najmlađe. Što se tiče djece koja nisu danas mogla doći po svoje poklone od svetog Nikoje, te će poklone mići podići narednih dana ovdje u Općini. Zahvalio bih se svima koji su došli na priredbu naših mališana, ali i svima koji su sudjelovali – rekao je općinski načelnik Androš. 
 
Po završetku priredbe i nakon podjele poklona koje je djeci dijelio sveti Nikola, za sve je bio prikazan dječji film u suradnji Općine Sopje i Pučkog otvorenog učilišta Slatina, tako da su djeca i odrasli mogli uživati u višesatnoj zabavi. Poklone za djecu je financirala Općina Sopje.
mf (adf)
 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button