DOGAĐANJAFOTO GALERIJEKULTURA I OBRAZOVANJENASLOVNICA

Svečanom priredbom proslavljen srebrni jubilej Osnovne škole Josipa Kozarca Slatina

Jučer (četvrtak) je dvorana Pučkog otvorenog učilišta Slatina bila prepuna učenika, njihovih roditelja, rodbine, učitelja i nastavnog osoblja koji su se okupili kako bi zajedno svečano proslavili 25. Dan Osnovne škole Josipa Kozarca Slatina.

Ova jubilarna, 25. obljetnica osnutka škole po mnogočemu je značajna i za učitelje i za učenike pa su je stoga odlučili obilježiti bogatim višednevnim programom koji je započeo 6. i trajat će sve do 21. ožujka, a u sklopu kojega će učenici sudjelovati u nizu zanimljivih i edukativnih aktivnosti koje uključuju različite tematske radionice, sportske susrete, natjecanja i kvizove te druge aktivnosti.

Završnu priredbu koja je već tradicionalno svake godine vrhunac obilježavanja Dana škole, otvorili su video uratkom kojim su predstavljena njihova škola i značajna postignuća njihovih učenika. Zatim su učenici ispričali priču o hrvatskom književniku Josipu Kozarcu čije ime ponosno nosi njihova škola, a koji je rođen 18. ožujka pa tako na taj datum zajedno slave rođendan.

Krasno osmišljen ovogodišnji program bogat pjesmom i plesom priredili su učenici sa svojim učiteljima i učiteljicama, a cijeli događaj je zaokružen nastupom zbora učitelja koji su se, osim pripreme učenika za njihove nastupe, i sami aktivno uključili u priredbu te su nastupili s pjesmom “Neka cijeli ovaj svijet” iz mjuzikla “Jalta, Jalta”.

Čestitke učenicima, ali i učiteljima koji su uložili puno truda u ovaj odlično osmišljen program, na kraju je svojim glasnim pljeskom odobravanja uputila publika te tako pokazala svoje oduševljenje.

(Tekst i foto: Nikolina Mažar)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button

vip303 prada88 asiabet angkasa138 warung138 sikat138 bonus168 fit88 judicuan luck77 slot123 pragmatic77 winslot88 slot99 hoki303 dewa99 garuda99 mantra88 vegasgg gas138 bimabet megahoki88 jakartacash coin303 caspo777 casino88 parlay pragmatic kdslot