DOGAĐANJANASLOVNICA

Svečano obilježena 90. obljetnica osnivanja Kršćanske adventističke crkve u Slatini

Kršćanska adventistička crkva Slatina jučer, 2. listopada 2021. svečano je obilježila 90. obljetnicu osnivanja Kršćanske adventističke crkve u Slatini.

Svečanosti su nazočili i predstavnici Grada Slatine, pročelnik Stručne službe Krunoslav Šarabok i zamjenik gradonačelnika Ilija Nikolić koji se kratko obratio prigodnim pozdravnim riječima, te izrazivši potporu radu ove slatinske vjerske zajednice svima zaželio puno uspjeha u daljnjem životu.

Svojim su dolaskom svečanost uveličali i gosti iz Uprave Adventističke crkve iz Zagreba, predsjednik Jadranske unije konferencija Kršćanske adventističke crkve Drago Mojzeš, predsjednik Kršćanske adventističke crkve u Hrvatskoj i voditelj odjela za misiju i medije Slobodan Bobo Marčeta, te voditelj Odjela za upraviteljsku službu Nebojša Milovanović.

Budući da je Kršćanska adventistička crkva vjerska zajednica koja svoje cjelokupno vjerovanje temelji isključivo na Bibliji, spomenuti gosti obratili su se prisutnima jezgrovitim duhovnim porukama iz Biblije sa željom da i nadalje nastave živjeti po Isusovom primjeru.

U ime domaćina gostima se zahvalio pastor Kršćanske adventističke crkve Slatina Nikola Dežić koji je tom prigodom iznio poruku o važnosti crkve kao dio društva i nositelja evanđelja, dok je povijesti Kršćanske crkve u Slatini govorio vjernik Branko Mojzeš.
(mf/Foto: Robert Turkalj)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button