NASLOVNICASPORT

Svečana dodjela nagrada Hrvatskog športsko ribolovnog saveza za 2017. godinu

U nedjelju 04.03.2018. u Hotelu Panonija u Sisku održana je svečana dodjela natjecateljskih trofeja najuspješnijim ekipama i pojedincima Hrvatske u sportskom ribolovu za 2017. godinu u organizaciji Hrvatskog športsko ribolovnog saveza (HŠRS). Dodjela nagrada obuhvaća natjecanja svih disciplina koje HŠRS organizira (njih ukupno devet) u osam kategorija.

Kao jedina ekipa iz Virovitičko-podravske županije na postolju je bila i ekipa Športsko ribolovne udruge Klen Slatina koja je u 2017. godini kroz ukupno 8 kola liga natjecanja postala ekipni prvak 2. hrvatske lige istok i na taj način se plasirala u prvu hrvatsku ligu Hrvatskog športsko ribolovnog saveza za 2018. godinu.

Pobjedničku ekipu druge hrvatske ligi istok u 2017. godini činili su natjecatelji Željko Vilk, Robert Keller, Jovica Beneš i Adrijano Idek te kapetan ekipe Mirko Horvat.

I u pojedinačnom plasmanu 2. hrvatske lige istok Športsko ribolovna udruga Klen Slatina imala je svoga predstavnika na postolju, a to je Adrijano Idek koji je u konkurenciji 40 natjecatelja postao pojedinačni prvak 2. hrvatske lige istok za 2017. godinu.

Za sjajne sportske rezultate u 2017. godini zaslužni su svi članovi Športsko ribolovne udruge Klen Slatina koji su svatko na svoj način dali doprinos uspjehu. Zahvaljujemo se Gradu Slatini i Zajednici športskih udruga grada Slatine na potpori i nesebičnoj podršci tijekom protekle ali i svih prethodnih godina. Ovaj sjajan rezultat plod je dugogodišnjeg timskog rada i ulaganja udruge u sportski ribolov i sportsko ribolovna natjecanja, kao i samih natjecatelja u vlastito usavršavanje uz puno treninga i mnogo odricanja. U prvoj hrvatskoj ligi HŠRS-a u 2018. godini ekipu očekuju novi i drugačiji izazovi: 12 kola natjecanja umjesto dosadašnjih 8, nove natjecateljske vode, duža putovanja a time i veći troškovi te najjača moguća konkurencija u Hrvatskoj. (ai)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button