NASLOVNICAOD SVEGA POMALO

Sv. Nikola i slatinski gradonačelnik darivali mališane Dječjeg vrtića Zeko

I Sv. Nikola poštuje sve propisane mjere vezane uz pandemiju Covid-19 da bi sačuvao zdravlje djece, ali i svoje kako bi još puno godina mogao u zdravlju i veselju darivati dječicu.

No unatoč teškoj situaciji ni ove godine nije želio ostaviti djecu bez darova te je uz pomoć djelatnika vrtića Zeko smislio način kako da iznenadi i dariva djecu.
Na svom putu prema vrtiću susreo je gradonačelnika Grada Slatine Denisa Ostrošića, te su zajedno obradovali vrtićarce, a dobrodošlicu im je zaželjela zamjenica ravnateljice Dječjeg vrtića Zeko Tamara Dorić.

U vrtićkom dvorištu dočekale su ih skupine Ježići i Ribe i to kako drugačije nego pjesmom.
Ježići su otpjevali pjesmu „Sveti Niko svijetom šeta“, a Ribe „Dođi nam Nikola“ te ih još počastili stihovima Sveti Nikola.

Za to su bili nagrađeni darovima. Gradonačelnik ih je darivao predivnim knjigama bajki i slikovnicama koje će razveseliti sve mališane tijekom nadolazećih zimskih dana i uljepšati im ove blagdane, a potom im je darove na kolicima dovezao sv. Nikola.

Sveti Nikola je potom obišao sve jasličke i vrtićke skupine i sve četiri skupine djece polaznika Programa predškole i darovao ih predivnim slikovnicama bojankama.
(mf/Foto: Mihaela Feldi, DV Zeko)

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button