NAJAVE DOGAĐANJANASLOVNICA

Sutra u Slatini donacijska „Večera s Vretencima“

Vjerujemo kako su brojni Slatinčani upoznati s radom i djelovanjem Udruge osoba s intelektualnim teškoćama Vretena Slatina koja je na području grada Slatine aktivna već punih pet godina.

U tom vremenskom periodu, trudili su se različitim aktivnostima svoje članove, osobe s intelektualnim teškoćama, što više integrirati u život lokalne sredine.
Kako se bliže božićni blagdani, vrijeme radosti i darivanja želja je Vretenaca svojim sugrađanima predstaviti sposobnosti i vještine njihovih članova, te im pokazati koliko su zapravo aktivni i produktivni članovi naše zajednice.

Tako su osmislili donacijsku „Večeru s Vretencima“ na kojoj će članovi ove vrijedne udruge pokazati svoje sposobnosti u izradi slastica i koktela te posluživanju.

Donacijska večera će se održati sutra, 14. prosinca u restoranu Sequoia u Slatini s početkom u 18 sati, a sva su mjesta popunjena u vrlo kratkom roku.
Kroz ovo zanimljivo druženje koje uključuje piće dobrodošlice, večeru, koktel & desert, Slatinčani su dobili još jednu priliku upoznati rad i stečene vještine slatinskih Vretenaca, a ujedno će im uljepšati i duhom obogatiti blagdanske dane koji su pred nama.
(mf/Izvor: UOSIT Vretenac Slatina)

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button