NAJAVE DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Sutra svi na rukometnu feštu na Staroškolsko

I slatinski rukometaši za ovu subotu (17.6.) najavljuju jedan pravi mali sportsko zabavni spektakl. Baš kao i svake godine na kraju natjecateljske sezone oni organiziraju prigodno druženje s vjernim navijačima i simpatizerima začinjeno s tradicionalnom revijalnom utakmicom prve momčadi i veterana kluba. I ove godine program će biti obogaćen utakmicom mladih selekcija rukometnog kluba s kojom će i započeti cijela ova rukometna fešta.

Rukometni dan odigrat će se tamo i gdje je započela rukometna priča u Slatini, a koja je ove godine ispisala jedne od najljepših stranica svoje duge ponosne povijesti. Odigrat će se na rukometnom betonskom igralištu  – popularnom Staroškolskom.

Događaj, na koji je pozvana cijela slatina, počet će u 17 sati utakmicom mladih selekcija u -13 i u- 15. U 18 i 30 ponosno će pred, iskreno se nadamo potpuno ispunjene tribine Staroškolskog, istrčati prva momčad i veterani slatinskog prvoligaša. A nakon sportskog spektakla stižu minute, a možda i dugi noćni sati,  predviđeni za druženje svih aktera i naravno vjerne publike, uz pokoju čašicu i dobar zalogaj.

dj

 

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button