DOGAĐANJANASLOVNICAUDRUGE

Sutra 8. moto susreti na Javorici

U današnjem programu Radio Slatine danas je ispred MK Speed Slatina Slaven Kostanjevac najavio 8. moto susrete na jezeru Javorica.

Naime i ove godine, Moto klub „Speed“ Slatina, uz pokroviteljstvo Grada Slatine i Turističke zajednice Grada Slatine sutra, 27. kolovoza 2022., u našu destinaciju ponovno donosi spomenutu, neizostavnu manifestaciju.

Grmljavina stotine limenih dvokotačnih jurilica protutnjat će Slatinom, a na jezeru Javorica nas uz već najavljeni najbolji hrvatski punk rock sastav Hladno pivo očekuju i jake predgrupe – Euphoria i slatinski ženski rock sastav Sibnele.

Uz ovakav program, vrhunska zabava očekuje nas cijeli dan:

               12:00 h – Okupljanje motorista

               17:00 h – Moto defile

               18:00 h – Bajkerske igre

               19:00 h – Rock koncerti: Euphoria, Sibnele

               23:00 h – Koncert Hladnog piva

Budući da Moto susreti u Slatini generiraju najveći broj pojedinačnih i grupnih dolazaka, Turistička zajednica Grada Slatine i poduzeće Čazmatrans d.o.o. i ove su godine u cilju što opuštenije zabave i veće prometne sigurnosti osigurali besplatnu autobusnu liniju koja će prevoziti zainteresirane građane i njihove goste u smjeru Centar grada (ispred NTL-a) – Jezero Javorica. Autobus će voziti prema voznom redu iz vizuala u nastavku, a pristajat će i na ulazu u ulicu Lipa (kod „Motela“) kako građani iz tog dijela grada ne bi morali pješačiti do centra. Veliko hvala poduzeću Čazmatrans d.o.o. i rukovoditelju Slavenu Ercegu, vrijednom članu Turističkog vijeća, koji stvaraju dodatnu vrijednost i kvalitetu ovoj ključnoj manifestaciji na zadovoljstvo svih naših sugrađana i posjetitelja.

Pripreme su već naveliko u tijeku što se može vidjeti u fotogaleriji.

tks (Foto: Ratka Turk)

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button