DOGAĐANJANASLOVNICAUDRUGE

Sutra 8. moto susreti na Javorici

U današnjem programu Radio Slatine danas je ispred MK Speed Slatina Slaven Kostanjevac najavio 8. moto susrete na jezeru Javorica.

Naime i ove godine, Moto klub „Speed“ Slatina, uz pokroviteljstvo Grada Slatine i Turističke zajednice Grada Slatine sutra, 27. kolovoza 2022., u našu destinaciju ponovno donosi spomenutu, neizostavnu manifestaciju.

Grmljavina stotine limenih dvokotačnih jurilica protutnjat će Slatinom, a na jezeru Javorica nas uz već najavljeni najbolji hrvatski punk rock sastav Hladno pivo očekuju i jake predgrupe – Euphoria i slatinski ženski rock sastav Sibnele.

Uz ovakav program, vrhunska zabava očekuje nas cijeli dan:

               12:00 h – Okupljanje motorista

               17:00 h – Moto defile

               18:00 h – Bajkerske igre

               19:00 h – Rock koncerti: Euphoria, Sibnele

               23:00 h – Koncert Hladnog piva

Budući da Moto susreti u Slatini generiraju najveći broj pojedinačnih i grupnih dolazaka, Turistička zajednica Grada Slatine i poduzeće Čazmatrans d.o.o. i ove su godine u cilju što opuštenije zabave i veće prometne sigurnosti osigurali besplatnu autobusnu liniju koja će prevoziti zainteresirane građane i njihove goste u smjeru Centar grada (ispred NTL-a) – Jezero Javorica. Autobus će voziti prema voznom redu iz vizuala u nastavku, a pristajat će i na ulazu u ulicu Lipa (kod „Motela“) kako građani iz tog dijela grada ne bi morali pješačiti do centra. Veliko hvala poduzeću Čazmatrans d.o.o. i rukovoditelju Slavenu Ercegu, vrijednom članu Turističkog vijeća, koji stvaraju dodatnu vrijednost i kvalitetu ovoj ključnoj manifestaciji na zadovoljstvo svih naših sugrađana i posjetitelja.

Pripreme su već naveliko u tijeku što se može vidjeti u fotogaleriji.

tks (Foto: Ratka Turk)

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button

vip303 prada88 asiabet angkasa138 warung138 sikat138 bonus168 fit88 judicuan luck77 slot123 pragmatic77 winslot88 slot99 hoki303 dewa99 garuda99 mantra88 vegasgg gas138 bimabet megahoki88 jakartacash coin303 caspo777 casino88 parlay pragmatic kdslot