DOGAĐANJAFOTO GALERIJENASLOVNICASPORT

Super predstave prvog dana Staroškolskog

Već prvi dan malonogometnog turnira Staroškolsko što se i ove godine igra u organizaciji Malonogometnog kluba Slatina ispunio je sva očekivanja. Kulisa lijepo uređenog rukometnog betonskog igrališta smještenog praktički u zelenom srcu Slatine, dobar uzbudljiv nogomet i što je najvažnije, posjet u skladu s tradicijom ovog najpopularnijeg slatinskog ljetnog sportskog događaja – odličan.

Sudeći po tim prvim predstavama vidjeli smo da najjače adute u borbi za titulu imaju OPG Vengert i  Error 404 FS Ko te šiša, ali ne i dovoljan broj bodova da bi jednom nogom bili bliže polufinalu u kojega će samo najbolja dva iz svake grupe. I više nego odličan posao danas su s dvije pobjede odradili sjajni domaći mladci momčadi Sandwich bar Pajo. Kao favorit iz sjene, s također dvije pobjede, nominaciju je istaknula zanimljivo složena momčad imena Strijela studio predvođena Kupresom i Šomođijem. Lanjski pobjednici All in danas su izgubili sve baš kao i mladi no i prilično neiskusni dečki iz Grubišnog Polja momčadi CB Gem. Kod veterana u turniru su samo četiri momčadi koje će prvo nakon međusobnih dvoboja formirati tablicu iz koje će prvi i drugi u finale, a treći i četvrti u borbu za treće mjesto. Niti iznenadna kiša koja je počela padati u poodmaklim satima nije mogla spriječiti da se ne odigraju sve planirane utakmice. Nakon tog pljuska valjalo je imati i hrabrosti igrati na opasno skliskom terenu pa zato valja čestitati svim momčadima koje su bez ikakvog razmišljanja prihvatile taj riskantan izazov.

I sutra (25.6.) će se igrati čak 13 utakmica koje će dati odgovore tko će sve u nedjeljnu borbu za vrijedne nagrade, a za koje se pobrinuo pokrovitelj turnira Turistička zajednica grada i Grad Slatina.

Prva utakmica subotnjeg programa počet će u 16 sati i 55 minuta.

 

”Staroškolsko 2022.”

  1. dan – rezultati

Strijela studio – Rile mont 5:1

Sandwich bar Pajo – CB Gem Grubišno Polje 3:1

Dudovo bure – NK Slatina veterani 0:2

Error 404 FS Ko te šiša – OPG Vengert 2:2 (3:2-6m)

Strijela studio – CB All in 2:0

Autoservis Ino – NK Slatina veterani 2:1

OPG Vengert – Kinder surprise 1:0

CB Gem Grubišno Polje – Rile mont 0:2

CB Ar – Kinder surprise 2:2 (5:6-6m)

Al Capone Sladojevci – Dudovo bure 0:1

CB Ar – Tuturutu CB Fontana 0:3

CB All in – Sandwich bar Pajo 1:4

Tuturutu CB Fontana – Error 404 FS Ko te šiša 1:1 (2:0-6m)

dj

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button