DOGAĐANJAKULTURA I OBRAZOVANJENASLOVNICAUDRUGE

Super Kidsice pokazale svoje vještine

Pučko otvoreno učilište za večeras je, u svojoj dvorani, u okviru “Adventa u Slatini” organiziralo bogat i zabavan program za djecu.

Mlade goste i njihove roditelje, bake i djedove je pozdravila ravnateljica Pučkog otvorenog učilišta Danijela Fabric Fabijanac postavivši im pitanje zašto su večeras došli. Na odgovor nije morala dugo čekati jer su ga mališani jako dobro znali.

Naime, povodom jučerašnjeg blagdana sv.Nikole, djeci najdražeg sveca, POU je za njih pripremilo nastup grupe Super Kids koja je dio Udruge AUM, kazališnu predstavu u izvedbi već dobro poznatog obiteljskog kazališta „Šareni svijet“ i podjelu poklona.

Super kidsice su se predstavile točkom Accro Sport za čije je izvođenje jako bitna koordinacija, povjerenje, timski rad i timsko vježbanje, apsolutna koncentracija i odgovornost za prijatelja odnosno partnera s kojim se vježba. Danas je od 11 djevojčica, koliko ih broja ova skupina, nastupilo devet, tri su djevojčice, nažalost morale izostati zbog bolesti. Inače, ova skupina uz svoju voditeljicu, koja je i voditeljica Udruge AUM Svjetlanu Dupan, vježba već gotovo 1,5 godinu, svakoga tjedna po dva puta. Također, moguće je uključiti još novih članova, a sve zainteresirane djevojčice mogu se doći učlaniti ili pogledati trening utorkom i četvrtkom od 19 do 20 sati.

(tks/Foto:Tea Kiš Slačanac)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button