DOGAĐANJAFOTO GALERIJENASLOVNICASPORT

Super borbe na Slatina open-u

Slavljem Taekwon do kluba In – Nae  iz Slavonskog Broda završio je još jedan i više nego uspješan međunarodni turnir ”Slatina open 2023.”.

S obzirom na zahtjevnost i obujam posla koji su uključivali ugošćavanje više od 500 ljudi računajući tu i ne samo natjecatelje već i njihovu pratnju odnosno trenere i roditelje, TKD klub Slatina pokazao se i više nego odličnim domaćinom. I sam Stjepan Gal alfa i omega kluba bio je uistinu zadovoljan odrađenim. Pripreme za takav jedan veliki događaj traju gotovo cijelu godinu no posebno je bilo ”napeto” posljednja dva tjedna kada je valjalo odraditi i pripremiti stotinu malih sitnih detalja da bi sve bilo besprijekorno i da bi svi učesnici mogli otići zadovoljni svojim kućama. A tu potvrdu smo i dobili od mase sudionika koji su u Slatinu pristigli iz svih krajeva Hrvatske pa i iz Srbije i Bosne i Hercegovine.

A nakon cjelodnevnih borbi koje su se odvijale na tri borilišta u dvorani srednje škole najzadovoljniji su otišli kući borci kluba iz Slavonskog Broda – In Nae. Sa 219 bodova oni su uzeli pehar namijenjen ekipnom pobjedniku turnira. Domaćinima Slatinčanima pripalo je ekipno drugo mjesto (djevojke Slatine su ekipno prve, a muška ekipa treća) dok su pehar za 3. mjesto uzeli članovi BAK-a iz Pule.

Radio Slatina Vam donosi još jednu veliku galeriju. Ovog puta uživajte u kadrovima i više nego atraktivnih borbi…

”Slatina open 2023.”

 1. IN – NAE 219 bodova
 2. Slatina 167
 3. BAK 136
 4. Shark Dubrovnik 112
 5. Forma Zg 109
 6. KBV TAEKYON Sarajevo 51
 7. Solaris Šibenik 49
 8. Bajša Bačka Topola 40
 9. Hatvan 36
 10. Vinkovci 36
 11. Novalja 18
 12. Puntar Gornja Stubica 14
 13. Prnjavor 8

Damir Jukić

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button