Home / CRNA KRONIKA / Sudar kombi vozila i kamiona na slatinskoj obilaznici ispred Kozica

Sudar kombi vozila i kamiona na slatinskoj obilaznici ispred Kozica

Na izlasku iz Slatine na slatinsku obilaznicu prema prigradskom naselju Kozice, danas se oko 8.30 sati dogodila prometna nesreća u kojoj su sudjelovali kombi vozilo marke Opel Vivaro slatinskih registracijskih oznaka i kamion s prikolicom virovitičkih registracijskih oznaka.

Prema neslužbenim informacijama do prometne nesreće je došlo u trenutku kada je kamion s prikolicom naišao s obilaznice u smjeru Kozica do raskrižja prema Slatini, u tom trenutku je vozač kombija krećući se iz smjera Slatine udario bočno u zadnji dio prikolice kamiona. Vozač kombija je stao ispred znaka obaveznog zaustavljanja, ali nije upotrijebio ni jednu kočnicu te je nepažnjom nastavio kretanje u trenutku nailaska kamiona.

U kombi vozilu s 9 sjedala koje je u vlasništvu Gradskog društva Crvenog križa Slatina uz 57-godišnjeg vozača (ravnatelja CK Vladimira Jelenčića) bilo je pet putnika, odnosno obitelj S. C. iz Lukavca s dvoje malodobne djece i jedan prijatelj koji su bili na putu prema Osijeku zbog liječničkog vještačenja. Budući da u nesreći nitko nije ozlijeđen organiziran je prijevoz roditelja i djece put Osijeka kako bi stigli na vrijeme u zakazanom terminu.

Na kombi vozilu procjenjuje se veća materijalna šteta, dok je manja šteta na prikolici kamiona virovitičkog Tvina koji je vozio 53-godišnji vozač S. B. iz Špišić Bukovice.

– Sva sreća u nesreći da sam ja udario u kamion, a ne obrnuto jer tada ova nesreća ne bi završila samo s materijalnom štetom, – rekao nam je vidno potresen ravnatelj slatinskog CK Vladimir Jelenčić.

Policijski službenici Policijske postaje Slatina obavili su očevid prema kojemu će se znati detalji ove prometne nesreće.
(mf/Foto: Mihaela Feldi)

x

Check Also

Slatina u prijateljskoj utakmici pobijedila Pitomaču s 3:1

Jučer je na stadionu Antuna Tone Butorca domaćin Slatina ugostila u prijateljskoj utakmici Pitomaču. Gosti ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org