DOGAĐANJANASLOVNICA

Streljački klub “Miholjac” dobio zlatnu plaketu za 40 godina uspješnog rada

U Hrvatskom domu u Gornjem Miholjcu jučer je održana redovna godišnja izvještajna skupština Streljačkog kluba Miholjac. Izvješće o radu u 2016. godini iznio je predsjednik kluba Josip Kovačić, koji je pritom naglasio da su organizirana tri županijska turnira zračnom puškom na kojima je sudjelovalo 15 ekipa s 90 natjecatelja, organiziran je i Memorijalni turnir „Špoljo“ na kojem je sudjelovalo 23 strijelca, a po prvi put i ekipa HVIDR-e Slatina. Za godišnjicu prvog spomena imena sela Gornji Miholjac organiziran je turnir na kojem se natjecao 21 strijelac. Povodom 40. obljetnice kluba organizirano je natjecanje na kojem je sudjelovao 31 natjecatelj. Sa 10 sudionika klub se natjecao na turniru „Prvi hrvatski redarstvenik“ u Suhopolju. Održana su i dva turnira za Božić i Novu godinu kada se za natjecanje prijavilo 78 strijelaca.
Na svim turnirima u 2016. godini osvojeno je 21 prvo mjesto, 18 drugih mjesta i 21 treće u svim streljačkim kategorijama.
U Planu za ovu godinu novi su turniri, kao i investicija u izgradnju boljih uvjeta za gađanje na otvorenom. Dobar rad kluba prepoznala je Zajednica sportskih udruga grada Slatine u čije ime je tajnik Željko Stipanić predao Plaketu za 40 godina postojanja kluba. Zadovoljstvo suradnjom izrazio je i predsjednik Mjesnog odbora Gornji Miholjac  Željko Kolinger. (www.radioslatina.hr)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button