DOGAĐANJANASLOVNICASERVISNE INFORMACIJE

Stipendije Grada Slatine – Natječaj otvoren do 3. siječnja 2022.

Grad Slatina je i ove godine raspisao natječaj za dodjelu stipendija učenicima i studentima s područja grada Slatine prema Odluci o stipendiranju učenika i studenata objavljenoj u Službenom glasniku Grada Slatine.

Tako je Povjerenstvo za dodjelu stipendija Grada Slatine objavilo natječaj za dodjelu stipendija za školsku godinu 2021./2022. i to za studente koji su se opredijelili za deficitarna zanimanja, zatim za športske stipendije učenicima osnovnih i srednjih škola kao i studentima, a stipendije će dobiti i 10 darovitih studenata u iznosu od po 1.000 kuna mjesečno.

Nakon provedenog javnog natječaja, po dvije športske stipendije dodjeljivat će se učenicima osnovne, odnosno srednje škole u iznosu od 200,00 kuna mjesečno, te po 1.000,00 kuna studentima.

Studentske stipendije za studente koji se školuju za deficitarna zanimanja dodjeljivat će se u iznosu od 1.000,00 kuna mjesečno, a ostvariti će ju moći po dva studenta koji se školuju za zvanje magistar ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja, kao i magistar logopedije, te po jedan student koji se školuje za zvanje magistar inženjer strojarstva, magistar muzike – gitara i magistar edukacijske rehabilitacije.

Natječaj je otvoren zaključno do 3. siječnja 2022. godine, do kada učenici i studenti trebaju podnijeti zahtjev sa svom potrebnom dokumentacijom.
(mf/Izvor: Grad Slatina)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button