DOGAĐANJANASLOVNICASERVISNE INFORMACIJE

Stipendije Grada Slatine – Natječaj otvoren do 15. listopada 2023.

Grad Slatina je i ove godine raspisao natječaj za dodjelu stipendija učenicima i studentima s područja grada Slatine prema Odluci o stipendiranju učenika i studenata objavljenoj u Službenom glasniku Grada Slatine.

Tako je Povjerenstvo za dodjelu stipendija Grada Slatine objavilo natječaj za dodjelu stipendija za školsku/akademsku godinu 2023./2024. i to za darovite studente kao i studente koji su se opredijelili za deficitarna zanimanja, zatim za športske stipendije učenicima osnovnih i srednjih škola kao i studentima.

Nakon provedenog javnog natječaja, po dvije športske stipendije dodjeljivat će se učenicima osnovne, odnosno srednje škole u iznosu od 26,54 eura, odnosno 200,00 kuna mjesečno, te po 132,72 eura, odnosno 1.000,00 kuna za četiri studenta.

Studentske stipendije za studente koji se školuju za deficitarna zanimanja dodjeljivat će se u iznosu 132,72 eura, odnosno 1.000 kuna mjesečno, a ostvariti će ju moći po dva studenta koji se školuju za zvanje doktor veterinarske medicine, magistar inženjer arhitekture, magistar edukacijske rehabilitacije, magistar logopedije i magistar inženjer prehrambenog inženjerstva.

Stipendije će dobiti i 10 darovitih studenata u iznosu od po 132,72 eura, odnosno 1.000 kuna mjesečno.

Natječaj je otvoren zaključno do 15. listopada 2023. godine, do kada učenici i studenti trebaju podnijeti zahtjev sa svom potrebnom dokumentacijom.
(mf/Izvor: Grad Slatina)

Natječaj – deficitarna zanimanja

Natječaj -daroviti studenti

Natječaj -sportska studenti

Natječaj -sportska učenici

Zahtjev

Suglasnost za obradu podataka

Izjava o članovima zajedničkog kućanstva

Izjava- druga stipendija

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button