DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Štiglec i Kovač odveli Zvonimirovčane do velike senzacije

Po prvi puta od početka turnira nije se tražilo mjesto više na tribinama no dolje na terenu ponovno smo gledali dobre i prije svega zanimljive okršaje.

Nakon uvodnog poraza u skupini Baksuzi više nisu imali pravo na krivi korak, a to se vidjelo u njihovom pristupu utakmici protiv Dudovog bureta. S obzirom na viđeno i kvalitetu igre u toj utakmici netko neupućen teško bi mogao dokučiti da su na terenu igrali veterani. No i bez obzira na vrlo dobru igru Dudovog bureta vidjelo se i da su Baksuzi aktualni branitelji naslova. Njihov nogomet bio je tečan i brz, a do pobjede su stigli lijepim ubodom Vurdelje u malu mrežice i bombom Ostojića na odbijenu loptu.

A odlično su izgledali članovi Šumarstva Jelić gotovo cijelo prvo poluvrijeme protiv momčadi Pomalo. Šumari su prije početka bili veliki autsajderi no već u prvoj minuti utakmice Kovač ih dovodi u iznenađujuće vodstvo. I nakon toga odlično postavljeni zadavali su sve više glavobolje favoritima koji nikako nisu mogli doći niti u solidniju šansu. Ipak u samo nekoliko minuta završnice obrana Šumarstva Jelić raspala se kao kula od karata i Pomalo učas preokreće na 1:3, ali i dobiva spoznaju da je u dvostrukom strijelcu Denisu Prši dobilo veliko pojačanje.

Svega je bilo u visoko oktanskom okršaju ”trkaćeg tima” i Bembe. Tek što su krenuli iz svog ”boksa” baš u skladu s imenom članovi Racing teama Vuković ekspresno su poveli preko Rengela. No to ništa nije značilo momcima iz Đulovca koji su u potjeri za izjednačenjem jurili sa svih strana konstantno opsjedajući gol protivnika i naravno da je takav hrabri pristup urodio plodom. Do drugog poluvremena Racing teamu pridružio se i Denis Hodak i to je bio jedan od detalja koji je odlučio pobjednika. Možda bi i neriješen ishod bio najpošteniji s obzirom na prikazano i od jednih i od drugih no definitivno više umješnosti i hladnokrvnosti u samoj završnici bilo je u nogama i glavama članova RT Vuković.

 

Za najveće iznenađenje dosadašnjeg dijela turnira pobrinuli su se Zvonimirovčani. Nitko im nije davao baš nikakve šanse protiv Građevinskog poduzeća Čović, a oni su odličnom igrom nemoguće učinili itekako mogućim. Čak i kada su poveli svi su očekivali brzi preokret no kako je vrijeme odmicalo oni su ne samo izgledali već i kažnjavajući svaku grešku protivnika bivali sve opasniji i opasniji. Golovima su ih do pobjede nosili Kovač i Štiglec, a tek su si u finišu nepotrebnim prekršajima sami zakomplicirali život poklonivši tako GP Čović čak tri kaznena deseterca od kojih su dva, na njihovu sreću, ostala neiskorištena.

U – 11

Nk Miljevci- Keramika Đokić 0:3

 

U – 13

Nk Miljevci – Nk Slavonija Sladojevci 0:0 (1:2-6m)

 

U – 15

Nk Slatina 1- Young Boys 0:2

Vukovi s Vratnika- No limit Tvin 1:3

U – 17

Kooglana Tvin- Mladež Letnica 1:3

Veterani

Dudovo bure – Baksuzi Mk Respect Drvo trgovina 0:2 (Vurdelja, Ostojić)

Šumarstvo Jelić – Pomalo 2:4 (Kovač, Radočaj/Miklošević, Prša 2, Jagnjić)

 

Seniori

Racing team Vuković –Napuhanci Bembo Đulovac 3:2 (Rengel, De.Hodak, Do.Hodak/Koljić, Miladinović)

Građevinsko poduzeće Čović Bjelovar- Suz Zvonimirovac 3:4 (A.Čović, F.Đorđević, J.Čović/Kovač 2, Štiglec 2)

 

Damir Jukić

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button