DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

”Staroškolsko” u punom sjaju

Jučer je počeo 7.malonogometni turnir ”Staroškolsko”.

Odigrano je svih 13 zakazanih utakmica, kako seniorske, a tako i veteranske konkurencije, a prema svemu, publika je po završetku posljednje negdje oko 22 sata mogla otići kući itekako zadovoljna viđenim.

Gotovo sve ono što ima dodatnu vrijednost kada pričamo o malom nogometu u Slatini i bližoj okolici okupilo se u 6 kvalitetom podosta izjednačenih seniorskih momčadi. Mali koračić bliže borbi za prvu nagradu i 5 000 kuna su Burger caffe i CB All in, dvije ambiciozne momčadi prepune prekaljenih majstora malog baluna. Za sada iz drugog startnog reda finale će ganjati i Montelektro.  Daleko najveće simpatije slatinske objektivne publike pobrala je momčad Sandwich bara Pajo. Radi se o iznimno talentiranoj generaciji praktički odreda šesnaestogodišnjaka, a koju su upravo godine i posljedični nedostatak iskustva i ”kilograma” koštali bodova.

I kod veterana će biti uzbudljivo, a kao prvi favoriti s dvije pobjede nakon jučerašnjeg dana prometnuli su se veterani NK Slatine i momčad Policije i prijatelja.

Danas od 16 i 30 počinje drugi dan Staroškolskog nakon kojeg ćemo saznati konačan poredak  i a s njim i odgovore na pitanja tko će sutra igrati u finalu, a koje će se momčadi boriti za treće mjesto.

Slatina je startom Staroškolskog dobila novi impuls. Legendarno slatinsko igralište ponovno je prodisalo punim plućima probudivši pri tom sjećanja na  neka stara vremena i prve početke malog nogometa u našem gradu.  Naravno da su i brojni radoznali posjetitelji željni dobre zabave i još boljeg nogometa pridonijeli tome. Dečki iz malonogometnog kluba ponovno vrhunski odrađuju i žive svoj posao i poziv, a dodatan adut turniru svakako je i neosporna podrška Turističke zajednice grada koja se i više nego aktivno uključila u priču koja seže daleko u prošlost, ali i koja ima potencijal postati brendom i magnetom koji će okupljati i privlačiti posjetitelje i izvan granica Slatine.

Za  pohvaliti je i popratni dekor u kojem se odvija sedmo izdanje Staroškolskog. Za uredno, čisto, osvježeno igralište staroškolskog u pripremi turnira pobrinuo se grad i vrijedni djelatnici na javnim radovima.

 

Rezultati 1.dan:

 

Error 404 Cb Ar – Sandwich bar Pajo 3:0

CB All in – Burger caffe 0:0 (2:3-6m)

Najjači – Al Capone Sladojevci 0:0 (2:3-6m)

Policija i prijatelji  – Hrvači 4:1

Najjači – NK Slatina veterani 1:2

Al Capone Sladojevci  – Policija i prijatelji 1:3

NK Slatina veterani – Hrvači 5:3

Montelektro živi vječno – Višnja građevinski materijal 0:0 (2:3-6m)

Error 404 Cb Ar – CB All in 1:2

Sandwich bar Pajo – Burger caffe 2:3

Višnja građevinski materijal – CB All in 1:4

Error 404 Cb Ar – Burger caffe 1:2

Sandwich bar Pajo – Montelektro živi vječno 2:4

 

 

Poredak nakon prvog dana

Seniori:

 1. Burger caffe 7
 2. CB All in 7
 3. Montelektro živi vječno 4
 4. Error 404 CB Ar 3
 5. Višnja građevinski materijal 1
 6. Sandwich bar Pajo 0

 

 

Veterani:

 1. Policija i prijatelji 6
 2. NK Slatina veterani 6
 3. Al Capone Sladojevci 1
 4. Najjači 1
 5. Hrvači 0

Damir Jukić

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button