DOGAĐANJANAJAVE DOGAĐANJANASLOVNICARADIO EMISIJE

Starogradske pjesme i sevdalinke večeras na Vidikovcu

Danas smo ugostili direktoricu Turističke zajednice Vanju Lazić. Vanja nam je došla najaviti i još jednom pozvati sve na večerašnji koncert Zrinke Posavec i banda Domaći koji će se održati na prekrasnoj lokaciji slatinskog Vidikovca.  Ovim koncertom i službeno će započeti manifestacija ”etoLjeto” koja će tijekom ljetnih mjeseci u Slatini iznjedriti oko 50-ak raznolikih sadržaja u kojima će svatko moći pronaći nešto po svom izboru. S obzirom na izuzetnu brojnost ponuđenih sadržaja ”etoLjeta” ovom prilikom izdvojit ćemo nadolazeće ljetne koncerte Igora Delača, popularnih Učiteljica, Damira Kedže, te majstora svoga zanata članova riječke skupine Let 3.
Kompletan program ”etoLjeta” možete pronaći  na našoj web stranici kao i na stranicama Grada i Turističke zajednice. Također i grad će uskoro osvanuti oblijepljen plakatima koji najavljuju ovu manifestaciju.

No za početak svi večeras od 20 sati i 30 minuta dođite na Vidikovac. Turistička zajednica i Grad Slatina pobrinut će se za sve. Radi se na uređenju bine te posebno dekoriranom dijelu za posjetitelje, a isto tako posjetitelji će se moći osvježiti prikladnim ljetnim koktelima po prihvatljivim cijenama. Organizatori osim svega navedenog spremaju još nekoliko iznenađenja koja nam nisu željeli otkriti.  S obzirom opus glazbenice publiku na noći prošaranoj pozornici jedne od najviših kota Slatine očekuju krasne starogradske pjesme i sevdalinke u jedinstvenoj izvedbi Zrinke Posavec i banda Domaći. Ljubitelji navedene melodije i pjesme jednostavno dođite i uživajte – poručuju organizatori.

(dj/Foto: Damir Jukić)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button