DOGAĐANJANASLOVNICAOPĆINESPORT

Standard iz Nove Šarovke pobjednik 18. memorijalnog nogometnog turnira “Zlatko Karafa”

Jučer je na stadionu “Luka” u Sopju, u organizaciji Nogometnog kluba Podravac Sopje te uz pokroviteljstvo Općine Sopje, održan 18. memorijalni nogometni turnir “Zlatko Karafa”. 
 
Memorijal je na nogometnom igralištu otvorio brat poginulog hrvatskog branitelja Zlatka, Ivan Karafa, a sportsku i fer izreku s porukom ”neka bolji pobjedi” uputio je igračima predsjednik Općinskog vijeća Općine Sopje Siniša Hrgović. 
 
Na ovogodišnjem, 18. memorijalnom nogometnom turniru “Zlatko Karafa” snage su odmjerile četiri ekipe, NK Grabić, NK Vaška, NK Standard Nova Šarovka i domaćin NK Podravac. Prvo mjesto pripalo je ekipi iz Nove Šarovke, nogometaši Vaške bili su drugi, treći Grabićani, a četvrti sopjanski Podravac. Za najboljeg igrača je izabran Zdenko Lončarek (NK Standard), za najboljeg golmana Nedjeljko Vrbaslija (NK Standard), a najbolji je strijelac bio Toni Brezović (NK Vaška).
 
Pehare i pojedinačne nagrade igračima, uz čestitke i zahvalu na sudjelovanju, uručili su predsjednik Općinskog vijeća Siniša Hrgović, predsjednik NK Podravac Sopje Luka Mikić i Ivan Karafa. 
 
Memorijal su uveličali članovi Udruge maratonaca Virovitičko-podravske županije “Glasnici istine”, koji su istrčali utrku za hrvatskog heroja Zlatka Karafu od Slatine do igrališta u Sopju gdje su dočekani pljeskom.
(nm/adf; Foto: Ž. Janečić, S. Špoljarić, Glasnici istine)
 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button