DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Srebro za slatinske rukometašice u Slavonskom Brodu

Odlične igre prikazale su u nedjelju u Slavonskom Brodu mlade rukometašice Slatine. Selekcija djevojčica rođenih 2006. godine i mlađe ŽRK Slatina sudjelovala je na kvalifikacijskom turniru Plazma Sportske igre mladih na kojem je samo prvo mjesto osiguravalo i ulaznicu za završnicu istih igara koja će se sredinom srpnja održati u Splitu.

Na žalost, mlade predstavnice Slatine vođene s klupe profesorom Slobodanom Filipovićem ostale su u Slavonskom Brodu tek jednu stepenicu udaljene od tog velikog uspjeha. Naime, nakon 4 sigurne  pobjede kontra predstavnica Garešnice, Osijeka, Slavonskog Broda 2 i Nove Gradiške rukometašice Slatine ipak su nakon rovovske bitke (5:5 na poluvremenu) morale pružiti ruku domaćim rukometašicama ekipi Slavonskog Broda 1 koje su ih uspjele slomiti u drugom poluvremenu  te utakmice koja je završila 13:8.

Tako su do drugog mjesta u Slavonskom Brodu došle Ana Sejkora, Lea Budimir, Simona Srnović, Ana Vorgić, Tena Jurlina, Donatella Beneš, Antonija Petričević, Lana Antolović, Mirna Grgurić, Mihaela Sabo i Dora Behin.

dj

Foto: mj


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button