NASLOVNICASPORT

Srebrić i Ćuk u posjetu NK Slatini

Jučer su u Slatini u posjetu nogometnom klub bili Zorislav Srebrić viši savjetnik predsjednika HNS-a  i  Sreten Ćuk glavni instruktor omladinskih selekcija Hrvatskog  nogometnog saveza. Goste iz Zagreba dočekali su potpredsjednik kluba Miran Janečić, tajnik Ilija Nikolić, sportski direktor Darko Kupres i treneri pri Školi nogometa Dario i Dražen Petrović na čiji su inicijalni poziv predstavnici HNS  i stigli u ovaj blic posjet Slatini odnosno  Stadionu Antuna Tone Butorca.

Povod ovom prvom sastanku predstavnika slatinskog kluba i visoke delegacije hrvatskog krovnog nogometnog tijela bili su početni dogovori oko proslave velikog jubileja slatinskog kluba, odnosno 100-og  rođendana kojeg klub slavi iduće godine.

Pričalo se i o mogućnostima buduće suradnje, o gostovanju neke od mlađih reprezentacija u Slatini, ali i  o mogućnostima priprema istih selekcija u našem gradu.

Što je najvažnije, gosti su se pregledavši igrališta i popratnu stadionsku infrastrukturu,  i sami uvjerili da postojeći kapaciteti  i kvaliteta  terena itekako zadovoljavaju potrebne norme za provedbu organizacije spomenutih utakmica i priprema. (dj)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button