NAJAVE DOGAĐANJANASLOVNICA

“sprŽene” stand up comedy show – 7. ožujka 2024. u 20 sati

“sprŽene” stand up comedy show
7. ožujka u 20 sati u Kinu Slatina
Nastupaju: Marina Orsag (Hr), Martina Ipša (Slo), Miranda Lončar (BiH), Jelena Mandarić (Srb).
 
Ususret Danu žena u Slatinu stiže sjajan spaljeni show četiri odlične komičarke Balkana. Stižu Marina, Martina, Miranda i Jelena koje će slatinsku publiku zasigurno nasmijati do suza i stvoriti divnu atmosferu svojim humorom.
 
Ulaznice se prodaju na blagajni Kino Slatine po cijeni od 9 eura u pretprodaji, a 11 eura na dan nastupa.
S obzirom na to kako je ostalo još vrlo malo karata, požurite i rezervirajte svoje mjesto!
 

MARINA ORSAG je na stand up sceni već osamnaest godina – s razlogom. Osoba nevjerojatne pozitivne energije i velikog srca koja će svojom duhovitošću donijeti gromoglasan smijeh na lica publike. Ostvarila je preko 3500 nastupa širom regije i Europe, i osvojila razne nagrade od kojih su joj najdraže Prva nagrada publike na Lent Festivalu 2014., Top 10 komičara svijeta Jokenation natjecanja 2015. i titula europskog heroja humora u Amsterdamu 2018. Svojim radom u produkciji i mentoriranjem stvorila je stand up scenu u Hrvatskoj.
 
MARTINA IPŠA jedna je od začetnica stand up komedije u Sloveniji i jedna od najboljih slovenskih stand up komičarki. Sa svojim nastupom koji je pun originalnosti i direktnosti, popularna je kod publike različitih profila. U osamnaest godina karijere nastupala je u više država i osim na slovenskom, nastupa i na engleskom te hrvatskom jeziku. Ne samo da se bavi stand up komedijom, Martina piše i komedije za kazalište, kreirala je emisije za televiziju i redovni je gost slovenskih televizija. Sa kolegama iz regije i uz organizaciju Standup.rs je nastupala u emisiji Stand up & More, koja je bila emitirana na Comedy Central Extra.
 
MIRANDA LONČAR za sebe kaže da je samostalna: sama, stalno. Pripadnica (po nekima i osnivačica) ekstremne frakcije hercegovačke manjine u Zagrebu koja se bori protiv zaključavanja smeća u posebnim prostorijama po haustorima. Jer nostalgija je ogromna kad smeća nema niđe ni za lijeka. Od početka bavljenja stand up komedijom 2007. godine Miranda je odradila pozamašan broj nastupa. Obišla je cijelu regiju, od Ljubljane preko Sarajeva do Beograda, a može se pohvaliti i nastupima u Londonu, Budimpešti, Zürichu. Prošle je godine (2014.) snimala i za “Stand-up Express” Comedy Central pa ste je vjerojatno uhvatili i na malim ekranima.
 
JELENA MANDARIĆ srpska je stand up komičarka koja svojim humorom već godinama zabavlja publiku u regiji. S kolegicama iz Srbije pokrenula je Žene koje pričaju stand up show, a njen lak i pitak humor uvijek stvara ugodnu atmosferu u publici. Jelena je svoju karijeru započela upravo u Hrvatskoj, u Studiju Smijeha. 
 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button