Home / DOGAĐANJA / Sportski klubovi i građani na prijemu kod gradonačelnika

Sportski klubovi i građani na prijemu kod gradonačelnika

Gradonačelnik Grada Slatine Denis Ostrošić i dalje nastavlja praksu uvedenu početkom mandata kojom održava redovitu komunikaciju s udrugama, institucijama, ali i s građanima Slatine i prigradskih naselja.
Tako je jučer u nazočnosti pročelnika Stručne službe Krunoslava Šaraboka primio nekoliko građana koji su ga upoznali s problemima svoje ulice, kvarta, mjesta… ili osobne naravi.

Isto tako razgovarao je i s predstavnicima dva slatinska sportska kluba koji su ga upoznali sa specifičnostima svoga sporta, velikim uspjesima koje postižu na natjecanjima, te s uspjesima u školi budući se radi o mladim sportašicama, ali i s problemima na koje klubovi nailaze.

Ispred Taekwondo kluba Slatina u posjetu gradonačelniku su bile Eva Gal i Una Maravić u pratnji svog trenera i mentora Stjepana Gala, te najmlađe slatinske rukometašice iz Rukometne škole djevojčica koje vodi prof. Slobodan Filipović.

Tom je prigodom gradonačelnik Ostrošić ovim mladim sportašicama izrazio podršku Grada Slatine te zaželio puno uspjeha u daljnjem radu koji će im donijeti još brojnih medalja i pehara. (mf/Foto: Mihaela Feldi)

x

Check Also

Dan zaljubljenih Slatinčani proslavili uz koncert Maje Posavec i banda Hotel

Turistička zajednica grada Slatine uz medijsko pokroviteljstvo Radio Slatine, pobrinula se na Valentinovo za pravi ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org