DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Spačva zaustavila Slatinu

U utakmici 2. kola Kupa regije istok Slatina je dočekala Spačvu. Upravo su Vinkovčani jedini bili ispred Slatine prošlo prvenstvo, a  i u ovom trenutku sjajno guraju u najjačem rangu hrvatskog rukometa Premijer ligi. Baš ta trenutna situacija postavila je Spačvu kao velikog favorita u tom susretu. Na koncu su Vinkovčani i došli do pobjede (26:30) no za nju su se morali ipak dobro oznojiti…

Naime baš kao što smo i očekivali Slatinčani su vrlo brzo zaboravili poraz od Rudara i ovo večeras  je bila potpuno druga pjesma. Iako im imperativ pobjede ovog puta nije igrao veliku ulogu Slatinčani su ipak odlučili skupo prodati svoju kožu. Veći dio prvog dijela domaćini su igrali odlično, a samim tim i rezultat na semaforu znao je otići i do tri gola viška. Ipak kada su igrački puno širi gosti zbili obrambene redove i rezultat se do odlaska na odmor promijenio u njihovu korist.

U nastavku pak gosti više nisu popustili niti milimetra bez obzira što su Slatinčani dali sve od sebe da vrate utakmicu u život. Čak su u jednom trenutku i došli do te prigode no jedan zapucan sedmerac i jedan promašen zicer ponovno su vratili vodu na mlin gostiju. U samoj završnici iskusni članovi Spačve više nisu dozvoli nikakvo iznenađenje te su utakmicu rutinski priveli kraju.

Damir Jukić

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button