NASLOVNICAPOLITIKA

Sopjanski HDZ obilježio 28.godina postojanja

Prigodnom svečanošću 28. godina postojanja i rada jučer je obilježio sopjanski HDZ.

Ova svečanost pred velikim brojem članova i simpatizera stranke održala se u općinskom domu, a uoči iste kod spomen obilježja Zdenac  života odana je počast poginulim hrvatskim braniteljima.

Osim predsjednika županijske organizacije Hrvatske demokratske zajednice Josipa Đakića, župana  Igora Androvića i njegovih zamjenika, predsjednika županijske skupštine Mirana Janečića, obilježavanju obljetnice sopjanskog HDZ-a između ostalih prisustvovali su pomoćnik ministra hrvatskih branitelja Nenad Križić i glavni tajnik HDZ-a  ujedno i predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković.

Goste i brojne članove na samom je početku svečanosti pozdravio Berislav Androš  povjerenik općinskog odbora HDZ-a Sopje. Posebno se zahvalio svima onima koji su prije 28.godina osnovali ogranak stranke u Sopju. U svom je  obraćanju istaknuo i sve do sad učinjeno u Općini Sopje, ali i naveo buduće projekte  s čijom će realizacijom općina ići u pravcu dodatnog razvitka. Prisutnima se, čestitavši domaćinima 28. godinu postojanja i rada, s nekoliko riječi  obratio i  župan Igor Andrović.

Sve prisutne pozdravio je i predsjednik županijske organizacije Hrvatske demokratske zajednice Virovitičko-podravske županije i saborski zastupnik Josip Đakić. U svome govoru između ostalog  prisjetio se početaka djelovanja stranke istaknuvši da su utemeljitelji u tom, kako je rekao vremenu neizvjesnosti, bili izuzetno hrabri te da se ta činjenica mora prenositi na mlađe naraštaje.

Prenoseći pozdrave predsjednika Hrvatske demokratske zajednice Andreja Plenkovića predsjednik Hrvatskog sabora i glavni tajnik HDZ-a Gordan Jandroković izjavio je da mu je izuzetno drago što je došao u Sopje što može čestitati i zahvaliti svima koji su stvarali, ali i svima onima koji trenutno uspješno vode stranku u Sopju. (dj / Foto: R. Turkalj)


 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button