KULTURA I OBRAZOVANJENAJAVE DOGAĐANJANASLOVNICA

Smijeh pod zvijezdama – stand up by Studio Smijeha – 12. i 26. srpnja

Nakon odličnog prošlogodišnjeg nastupa, stand up komičari iz comedy kluba “Studio Smijeha” i ove godine nastupaju u sklopu manifestacije Ljeto u kinu 2023.

Nastupi će se održati 12. i 26. srpnja (srijeda) u 20:30 ispred slatinskog kina, a za sve posjetitelje su u potpunosti besplatni.

12.7. u 20:30, svojim forama na razne teme nasmijavat će vas:

Tihomir Paravina (Hr), Aleksandar Perišić (Srb), Igor Drljo (BiH) i Marina Orsag (Hr) u ulozi voditeljice večeri.


Tihomir Psihomir Paravina (Hr)

Dečko iz Dubrave čiji humor ga je doveo do titule Kralja trasha hrvatske stand up komedije i do nadimka Psihomir. Andy Kaufman hrvatske stand up scene. Ugasite svoj mozak i samo se prepustite njemu.

Aleksandar Perišić (Srb)

Vladar crnohumorne stand up scene Balkana, a iznutra poeta i filozof. Njegov humor izvrnut će vam mozak naopačke i smijat ćete se iako ćete misliti da ne smijete. Ali smijete. Jer Aleksandar vješto hoda po granici crnila.

Igor Drljo (BiH)

Mali čovjek sa velikim osmijehom nakon čijeg nastupa i vi odlazite s osmijehom. Još većim. Majstor tema koje nemaju teme. Čovjek koji izgleda kao da su Velimir Bujanec i Dalibor Petko pokušali napraviti sina.

Marina Orsag (Hr)

Marina je vječni Petar Pan u duši i motor koji pokreće sve oko sebe. Svojim riječima i dosjetkama vješto će vas vodit kroz svoje poglede na svijet dok se vi od srca smijete. Sa 4 godine trenirala je nogomet u Dinamu, sa 11 godina postala je državna natjecateljica u matematici, sa 13 godina plesala je akrobatski rock ‘n’ roll, sa 18 godina plesala je u klubu Aquarius kao go-go plesačica (da i nama je urnebesno), od šeste do trinaeste godine pjevala je u tri zbora, međutim ništa je nije toliko oduševilo kao stand up za koji vjeruje da će ga raditi i živjeti do kraja.

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button