DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Slavonija Sladojevci pobjednik 30. memorijalnog nogometnog turnira “Stjepan Mlakar”

Nogometni klub Dinamo Četekovac bio je jučer organizator 30. memorijalnog nogometnog turnira “Stjepan Mlakar”, u sjećanje na ubijenog hrvatskog policajca Stjepana Mlakara.
 
Memorijalni nogometni turnir, na kojem su nastupile četiri ekipe NK Mikleuš, NK Dinamo Josipovo, NK Slavonija Sladojevci i NK Dinamo Četekovac, održan je pod pokroviteljstvom Općine Mikleuš, Općine Čačinci, Grada Slatina i Udruge HVIDR-a Slatina. 
 
Pobjednik turnira bila je ekipa NK Slavonije Sladojevci, drugi su bili nogometaši domaćeg Dinama, treći NK Mikleuš, a četvrti josipovački Dinamo. Za najboljeg golmana izabran je Ivica Tropšek (NK Slavonija Sladojevci), za najboljeg igrača Dominik Kizivat (NK Slavonija Sladojevci), a najbolji strijelac bio je Matej Dorinka (NK Dinamo Četekovac). Turnir su sudili Goran Loparac, Matea Loparac, Hrvoje Selenić, Mato Grgurić i Dragan Mlakar. 
 
Odličja, pehare ekipama i pojedinačne nagrade igračima i sucima su uručili načelnik Općine Mikleuš Robert Grabar koji je ujedno čestitao svim igračima na fer i korektnoj igri, sinovi Stjepana Mlakara, Robert i Renato, te ispred Policijske uprave virovitičko-podravske i slatinske HVIDR-e Nenad Križić. 
 
Uoči turnira na čatekovačkom groblju su ispred spomenika žrtvama Četekovca, Čojluga i Balinaca položeni upaljeni lampioni, a na posljednjem počivalištu Stjepana Mlakara položen je cvjetni aranžman i upaljeni lampioni.
(nm/D. Fišli; Foto: D. Fišli, J. Paulin)
 
 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button

vip303 prada88 asiabet angkasa138 warung138 sikat138 bonus168 fit88 judicuan luck77 slot123 pragmatic77 winslot88 slot99 hoki303 dewa99 garuda99 mantra88 vegasgg gas138 bimabet megahoki88 jakartacash coin303 caspo777 casino88 parlay pragmatic kdslot