DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Slatka pobjeda Slatine nad Garićem

U dosta izjednačenoj utakmici 10.kola 4. nogometne lige Slatine je jučer došla do minimalne, ali itekako slatke vrijedne pobjede rezultatom 1:0. Gostima je s presudio Jendrašić s bijele točke nakon što je lukavo jedanaesterac iznudio Kupres jučer možda i ponajbolji pojedinac u redovima izjednačene borbene Slatine.

I Slatina i Garić imali su svoje prigode, gosti najveću u 30.minuti kada je na sreću domaće obrane užasno loše reagirao Oršić. U odličnoj je formi već neko vrijeme Nikšić, a istu je i jučer potvrdio nekoliko puta posebice u prvim minutama nastavka kada je refleksom pantere zaustavio udarac Havličeka. Slatina je na štihu bila u posljednjih 30 minuta kada je nekoliko puta mogla riješiti pitanje pobjednika. Prvenstveno se to odnosi na 61.minutu kada je na fini ubačaj Hodaka loptu glavom sam na drugoj vratnici loše zahvatio Vurdelja. Spašavali su se gosti i nekoliko minuta kasnije no mogući fantastičan debi u prvoj ekipi mladog Šuntića pokvario je sjajnom reakcijom gostujući vratar Žlender. Dva dobra, ali zamalo neprecizna udarca izvana, imao je i Kupres. Unatoč silnoj želji gostiju u pokušaju da izjednače Slatina je vođena kapetanom Vurdeljom i sigurnim Nikšićem rutinski odbila sve te nalete očuvavši mrežu čistom.

 

  1. NL Bj.Kc.Vt.

10.kolo

SLATINA               1

GARIĆ                    0

SLATINA Stadion Antuna Tone Butorca. Gledatelja: 100. Sudac: Ivan Molvarec (Koprivnica). Pomoćnici: Posavec i Slaviček. Strijelac: 1:0 – Jendrašić (37-11m).

SLATINA: Nikšić, Dijanešić (od 70. Vukomanović), Vurdelja, Hodak (od 77. Bubaš), Jendrašić (od 90. Šaponja), Kupres, Matota, Potočki (od 90. Knežević), Šuntić, Šimek, Petrinjak. Trener: Damir Pemper

GARIĆ:  Žlender, Vaclavek, Purkić, Rijetković, Oršić, Kožuhar, Kurjančić, Kelava (od 79. Dergez), Havliček, Batinić (od 66. Golubić), Kolar. Trener: Dragan Vaclavek

 

Damir Jukić

Foto: Robert Turkalj i Damir Jukić


 

Related Articles

Back to top button
Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org